Δεν άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναπάντητη την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία τον κατηγορεί για επιδεικτική καταπάτηση των θεσμών λόγω της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

 

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αναφέρει με γραπτή του δήλωση πως οι «ερυθρόλευκοι» προκαλούν κλαυσίγελο, ενώ υπενθυμίζει πως δεν έχει θεσμικό ρόλο πλέον στο «τριφύλλι».

«Κατ’ αρχήν το να μιλάει για νόμους και κανονισμούς η ΚΑΕ Ολυμπιακός το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί κλαυσίγελο. Μετά την απόλυτη αποτυχία των νομικών της στο θέμα του Κυπέλλου, που αποδείχθηκε ότι δε γνώριζαν καν σε ποιο Δίκαιο υπάγονται οι αγώνες του Κυπέλλου, έρχονται τώρα και ζητούν να τιμωρηθώ ως απλός πολίτης. Αν κι είναι γνωστό ότι πλέον δεν είμαι πρόεδρος ούτε και παράγοντας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κύριοι του Ολυμπιακού

Ούτε καν το Άρθρο 5 του Συντάγματος που αναφέρει ρητά ότι απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα δε γνωρίζετε;

Έως πότε δε θα υπολογίζετε την τεράστια ζημιά που κάνετε στο μπάσκετ, αλλά και συνολικά στον επαγγελματικό αθλητισμό απλά και μόνο επειδή δε μπορείτε να πάρετε εντός γηπέδου έναν τίτλο;

Παρακαλώ τον Αθλητικό Εισαγγελέα και το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού να τους επαναφέρει στην τάξη».

loading...