Η «απάντηση» των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο σύστημα και στην αδράνεια της πολιτείας

 

Ημέρες 2008 ετοιμάζονται να ζήσουν στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν διεργασίες για ένα μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα, με στόχο να αφυπνίσουν πνεύματα και πάνω απ’ όλα να στείλουν ένα μήνυμα στους κρατούντες.

Στις προθέσεις των οπαδών του “τριφυλλιού” είναι να… υποχρεώσουν την κυβέρνηση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πάρει μέτρα για ν’ αλλάξει το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι όλα τα κομμάτια του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, διαιτησία, Λίγκα, πειθαρχικές επιτροπές) είναι υπό την ομπρέλα του Ολυμπιακού και ότι η προσπάθεια όλων των άλλων πέφτει στο κενό.

Μάλιστα στις προθέσεις τους είναι να είναι ειρηνικό έτσι ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα σε κανέναν να το χρησιμοποιήσει για άλλους λόγους και να χαθεί το μήνυμα που θα στείλουν με μια τεράστια συγκέντρωση,όπως είχε συμβεί στις 13 Απριλίου του 2008.

 

Πηγή

loading...
  • JhonyVrettos

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ….ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΟΙΤΑ..ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΕΛΟΣ ..ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΕΣ..!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΩΓΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ..!! ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΟΝΤΟΝΗ..Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΟΝΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΥΦΗΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ..,!! ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ..!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ & ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ..!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΝΤΟΝΗ..!! ΠΟΣΟ ΛΑΔΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ…Ο ΦΑΤΑΟΥΛ..!! ΤΡΙΒΕΙ ΚΑΛΛΑ..???? ΚΟΝΤΟΝΗ..!!

  • JhonyVrettos

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟ 50-50 ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ..ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..???

  • JhonyVrettos

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΙΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ..ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ..ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΜΙΑΖΜΑΤΑ & ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ…!! ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε..???? ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..!!! ΕΣΥ Κ. ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ..ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ..!!