Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την έφεση για την μείωση της πρωτόδικης ποινής για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την εκδίκαση της πηγαίνει πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είχε κάνει γνωστό ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω της συνέντευξης του το Σάββατο το μεσημέρι οι πράσινοι θα κατέθεταν έφεση για μείωση της πρωτόδικης ποινής για τα επεισόδια στο ντέρμπι εξαντλώντας τις πιθανότητες προκειμένου να πέσει η τιμωρία και κυρίως μήπως γλυτώσουν την αφαίρεση των βαθμών.

Η έφεση κατατέθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα εκδικαστεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη που συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων καθώς υπάρχουν αρκετές υποθέσεις σε εκκρεμότητα μεταξύ των οποίων και αυτή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Άρα το πιθανότερο είναι πως θα πάει την επόμενη εβδομάδα. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν σε μείωση της ποινής αν και γνωρίζουν πως με το υπάρχον καθεστώς κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί.

Πηγή

loading...
  • SAVVAS MARKOS

    Ase re alafuzo pali malaka se epiase o HONTRELAS gamo to spiti tu ke to muni pu ton petage,ton pusti ton pezebora,pare tin omada ke fige apo to burdelo,protathlima ine afto??

    • Συγγνώμη SAVVAS MARKOS, αλλα σου έκανα edit ορισμένες εκφράσεις που είναι ανάρμοστες…. καταλαβαίνω το δίκιο σου και τον θυμο σου αλλα τέτοιες εκφράσεις δεν λέγονται ούτε γράφονται δημόσια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.