Κατέθεσε την έφεση ο Παναθηναϊκός και πλέον περιμένει τον ορισμό της δικάσιμου από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ελπίζοντας να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς.

Πολύωρη σύσκεψη είχε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Οι δικηγόροι του Τριφυλλιού έβαλαν κάτω το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της SuperLeague προκειμένου να αντικρούσουν ένα προς ένα τα στοιχεία ενώπιον της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι έχουν ελπίδες ανατροπής της κατάστασης και να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν πρωτόδικα. Ως ατού τους θεωρούν το έγγραφο που απέστειλαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και στη ΓΑΔΑ τρεις ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι. Ένα έγγραφο που ζητούσε τη διεξαγωγή του ντέρμπι δίχως θεατές, δεδομένης της πρόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακάμψει τα συμφωνημένα μέτρα ασφαλείας και να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Πρωτόδικα το συγκεκριμένο έγγραφο δεν λήφθηκε υπόψη. Τώρα οι Πράσινοι θεωρούν ότι δεν θα συμβεί το ίδιο.

loading...