Στον Παναθηναϊκό στάθηκαν στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή, όμως οι τελευταίες αποφάσεις και η τακτική που ακολουθεί ο υφυπουργός εξαντλούν την πίστωση χρόνου από τους «πράσινους».

Οι εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης και του υφυπουργού δεν φέρεται να έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Γιάννη Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή έδειξε καλή διάθεση, όμως όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport» οι αποφάσεις δίχως ποδοσφαιρική λογική και η η ατολμία σε σοβαρά θέματα έχουν ενοχλήσει το «Τριφύλλι».

Σε αυτά βρίσκονται το θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης», η οποία προχωράει αλλά ακόμη δεν έχει αποτελέσματα, όπως και η στάση της ΕΠΟ και της Λίγκας σε συγκεκριμένα ζητήματα. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το στενό περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου έλεγε: «οι πράξεις καλής πίστης από τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν».

Πλέον είναι πολύ πιθανή μία ρήξη, αν δεν υπάρξουν πράξεις με τις οποίες στον Παναθηναϊκό κρίνουν ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση για να δοθούν λύσεις σε όλα τα ζητήματα που «καίνε».

loading...
  • JhonyVrettos

    ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ…ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ..ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΠΙΕΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ & ΤΟΥ ΣΠΟΡ FM ΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΡΑΔΟΙΦΩΝΙΚΟ ΣΚΑΙ…ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ..ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΡΕΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ..!!