Oscar

Κάποιος μου είχε πεί ότι η ελπίδα είναι για τους αδύναμους…οι δυνατοί δεν ελπίζουν……επιβάλλονται.

Όλοι οι φίλαθλοι ήλπιζαν ότι με τον νέο άρχοντα του αθλητισμού κάποια (τουλάχιστον βασικά) πράγματα θα άλλαζαν πρός το καλύτερο.

 

 

Διαψευσθήκαμε όλοι……ο νέος άρχοντας του αθλητισμού, ο Κος Κοντονής δείχνει ανίκανος να σπάσει το απόστημα του σάπιου κατεστημένου που ταλαιπωρεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρκείται μόνο στην πεπατημένη που δεν ενοχλεί τον Φαταούλ……δηλαδή να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Τι περιμένει να διορθωθεί με τέτοιες αποφάσεις νομίζω ότι ούτε και ο ίδιος ξέρει.

Μια από τα ίδια χθές στο ΟΑΚΑ…..ο προπονητικός νάνος Περέιρα προκάλεσε και πάλι, αυτή την φορά  τους φιλάθλους της ΑΕΚ (όπως είχε κάνει και με εμάς στην Λεωφόρο) …αλλά και πάλι φταίνε οι οπαδοί που μπήκαν μέσα.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να διαμορφώσουν συνειδήσεις στους φιλάθλους, όπου ότι και να γίνετε ….όσο και τα προκαλούνται αυτοί πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να μην κάνουν επεισόδια.

Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να πεί σε όλους αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο ότι τιμεωρείται ο θύτης αλλά τιμωρείται και ο ηθικός αυτουργός.

Δεν μπορεί αυτό το άμπαλο ασκέρι που φοράει κόκκινα να περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο και να προκαλεί συνεχώς, και να τιμωρούνται μόνο οι θύτες.

Αυτό που έγινε χθες βέβαια ήταν λίγο διαφορετικό από την πρόκληση της Λεωφόρου γιατί στο ΟΑΚΑ δεν ήταν μόνο ο προπονητικός νάνος Περέιρα που προκάλεσε….αυτή την φορά είχε και την συνδρομή του Σαλίνο που σε τελευταία ανάλυση γιατί να μην προκαλέσει και αυτός…..αφού βλέπει τον προπονητή του να κάνει «μαγκιές¨και να μην τιμωρείται.

Δυστυχώς η νέα ηγασία του υπουργείου δεν έχει τα «μέζεα» να αλλάξει τα πράγματα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι δίνει διαταγές οι αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών….αυτή είναι η πραγματικότητα, και ο μόνος που χαίρεται από αυτό (εκτός του Πόλντο) είναι η ΝΟΒΑ…….αφου ακόμα 2 αγωνιστικές να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι συνδρομές θα αυξηθούν από τους ανθρώπους που θέλουν να δούν την ομάδα τους.

Το πρόβλημα όμως δεν το λύνουν …

 

 

loading...
 • Dimitris13

  οοοοξωωωωω ρεεεεεεε

  Συμφωνω πάντως πώς ειναι παρα πολύ λιγος.

 • JhonyVrettos

  ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΧΘΕΣ..ΑΠΟΛΥΣΤΕΤΟΝ…!! ΜΟΡΗ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ..ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ..ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ..Ο ΤΡΙΧΑΣ..ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ..ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ…ΦΙΔΙ…ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ…ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ..!! ΜΟΡΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΖΕΨΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΖΜΟ..!! ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ..!!

 • JhonyVrettos

  ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΛΟΦΙΟ…ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …
  ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΠΕΡΑΖΜΕΝΟΥ ΓΕΝΑΡΗ..!! ΕΓΡΑΦΑ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ..!!! ΚΑΙ ΛΕΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ …!! ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΖΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ…ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ…!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΑΠ[ΙΟ…ΣΑΘΡΩ…!!!ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΡΑΣΙΜΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΖΗΤΗΣΗ..!! ΔΛΔ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑΖΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ…!!ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ..ΦΑΤΑΟΥΛ…!! Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ…ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΣΙΠΡΑΣ…ΕΝΑΣ ΠΙΝΟΚΙΟ..ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΩΛΙΝΑ…!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΥΜΑΤΑ….ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ..!! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ …ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Νο 2 ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ …ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ…!!ΤΩΡΑ..ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ…!! ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ…!! ΣΚΥΦΤΕ..ΡΕΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ..!! ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ..!!