Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι είναι αθώος σε σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επιχείρησε να εμφανίσει το προφίλ ενός ευαίσθητου επιχειρηματία, με πλούσια δράση στον τόπο του.

Μία… δακρύβρεχτη συνέντευξη παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, μέσω της οποίας διατράνωσε την… αθωότητα του σε σχέση με όσα του καταλογίζονται για τα στημένα παιχνίδια και επιχείρησε να εμφανίσει εαυτόν ως έναν άνθρωπο ο οποίος έχει πέσει θύμα συκοφαντιών!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι δεν έχει εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες (sic), υποστήριξε ότι δεν έχει επαγγελματικές σχέσεις με το κράτος και συμπλήρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην πολιτική – εάν δεν ενδιαφερόταν τι παραπάνω θα είχε κάνει από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές… -!

Απέδωσε στον Γιάννη Αλαφούζο την εικόνα που έχει καλλιεργηθεί για το πρόσωπο του και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας – την αλήθεια έλεγε και στις απομαγνητοφωνήσεις, όταν… ζητούσε διαιτητές και προπονητές σε ομάδες – για αυτό και έχει μπει στο στόχαστρο…

Γενικότερα, πρόκειται για μία συνέντευξη – μνημείο, που βοηθά στο να αποκτηθεί θετική διάθεση σε μία βροχερή μέρα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ιστοσελίδα tradewindsnews:

Για την απόφασή του να μπει στον Ολυμπιακό, σχολίασε: “Οταν πήρα τον Ολυμπιακό, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επενδύσω 60.000.000 ευρώ που πήγαν στους ισολογισμούς της ομάδας… Το 2010 πήρα τον Ολυμπιακό, δεν έκρυψα τον εαυτό μου, έγινα πρόεδρος και κύριος μέτοχος και από το 2010 είμαι υπεύθυνος για όλες τις αρχές στον Ολυμπιακό”.

Για τη δικαστική υπόθεση που προέκυψε από τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, σχολίασε: “Αθωώθηκα δυο φορές γι΄αυτή την υπόθεση, αλλά φυσικά δεν το βλέπω στις εφημερίδες, μπορεί να το είδατε ίσως γραμμένο με μικρά γράμματα”.

Για το αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πολιτική, τόνισε: “Δεν εμπλέκομαι σε καμία δουλειά στην Ελλάδα που είναι σημαντικό και γι’ αυτό δεν φοβάμαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μιας και δεν είχα καμία δουλειά με το κράτος, επειδή δεν ενδιαφερόμουν… Αν αποφασίσω να κατέβω στην πολιτική, δεν θα το κρύψω. Είμαι, όμως, πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, την ομάδα και τη δημοτική Αρχή, έτσι νιώθω γεμάτος”.

Για την έρευνα που αφορά τα στημένα ματς, τόνισε: “Πρώτα απ’ όλα δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν εμπλέκομαι σε οτιδήποτε παράνομο και το ξεκαθαρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη”.

Για τον Γιάννη Αλαφούζο είπε: “Όταν ο αντίπαλός σου είναι ιδιοκτήτης media, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, site, έχει συμφέρον να προωθήσει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της ίδιας της ομάδας”.

Όσον αφορά στις κινήσεις του στην ομάδα υποστήριξε: “Δεν λυπάμαι για κάτι που έχω κάνει στην ομάδα και θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και δύναμη, δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω κάνει κάτι παράνομο, δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι”.

Αναφερόμενος στη ναυτιλία, τόνισε: “Στη ναυτιλία είμαστε μικρή κοινωνία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Οσοι με κρίνουν, ίσως για τον χαρακτήρα μου, ίσως επειδή δεν τους αρέσει αυτό που λέω ή ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν μπορούν να σας πουν ότι ο Μαρινάκης έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του ή οποιαδήποτε από τις εταιρίες μου χρωστούν ένα δολάριο σε τράπεζα, προμηθευτή, ασφαλιστή ή ναυλωτή. Έχουμε χτίσει μία ισχυρή φήμη, ένα άψογο ιστορικό”.

Τέλος υποστήριξε: “Εχω μια ισχυρή άποψη και δεν έχω φοβηθεί ποτέ να την εκφράσω, όταν πιστεύω ότι είμαι σωστός και λέω την αλήθεια ανεξάρτητα από το κόστος. Μέχρι στιγμής αυτό λειτούργησε. Δεν λέω ότι δεν έχασα χρήματα, ίσως είχα κακή δημοσιότητα, αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος με αυτήν την προσέγγιση”.

Πηγή

loading...