Είμαι σίγουρος πως το Facebook είναι πιο ασφαλές από… κινητά τηλέφωνα, αλλά σε πρόδωσε… Μποροθρύλο!

Η σχέση αγάπης ανάμεσα στον Γιώργο Μποροβήλο και τον Ολυμπιακό είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Τόσο γνωστή που θα κάνουμε εμετό αν την περιγράψουμε ξανά και ξανά με αναλυτικά επιχειρήματα και αν θυμηθούμε σκηνικά. Εμετό λόγω αηδίας που μας προκαλούν όσο έχουμε δει και έχουμε ακούσει τόσα χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως τα κινητά τηλέφωνα είναι λιγότερο ασφαλή από το Facebook, αλλά τα social media δεν είναι και η καλύτερη κρυψώνα. Και ξέρετε πως πάει η παροιμία για κάποιον που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει.

Έκανα μια… βόλτα σε διάφορα προφίλ και «έπεσα» πάνω στου Μποροβήλου. Γράψτε λάθος. Πλέον ΜΟΝΟ Μποροθρύλος είναι και μάλιστα με τη… βούλα! Ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες έχει κάνει like στο Facebook βρίσκονται ο ΑΟ Ιάσων, το τμήμα τέννις του ΑΕΚ Τρίπολης… ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Πέρα από τον Αστέρα Τρίπολης -που λογικό είναι να έχει κάνει like- η μοναδική άλλη ομάδα που είναι πραγματικά γνωστή και βρίσκεται στη λίστα με τις αγαπημένες ομάδες του Μποροθρύλου είναι ο Πλατανιάς. ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Είπαμε… πλέον και με τη «βούλα»!

borothrilos pic

 

Πηγή

loading...