Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το ερχόμενο καλοκαίρι αν υπάρξει νέα πρόταση.

Ο φόργουορντ του Άρη πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά και ομάδων του ΝΒΑ. Ο 20χρονος άσος μίλησε στον ”ΣΠΟΡ FM Κύπρου” για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μετακίνησή στους Νταμπλούχους το ερχόμενο καλοκαίρι, εξηγώντας γιατί αρνήθηκε την περσινή πρόταση.

”Είχα μια κρούση και ήταν πολύ τιμητικό για μένα αφού ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα ότι δεν ήμουν έτοιμος.

Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Αν ξανάρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε. Το όνειρο κάθε αθλητή είναι το ΝΒΑ. Απλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δυναμώσω. Είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να δω που μπορώ να φτάσω.

Θα δούμε τις προτάσεις που θα έρθουν, θα μιλήσουμε με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου και θα δούμε. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα όμως μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να τα υλοποιήσω” τόνισε ο Βεζένκοφ.

Πηγή

loading...