Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασαν ήδη το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος «τρέχει» ολοταχώς την υπόθεση.

Ποιοι κατηγορούνται 

Oι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας που κατηγορούνται είναι οι Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης, Κώστας Ιωαννίδης μαζί με άλλα πέντε μέλη πειθαρχικών επιτροπών της Football League και της ΕΠΟ.

Eίναι το νυν μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργος Βλάσσης. Η δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη. Ο επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων, Λευτέρης Ζάμπρας.

Ο επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League (και) την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, Χαρίλαος Ζυγογιάννης.

Η δικηγόρος, νυν μέλος πειθαρχικής επιτροπής Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου.

Το νεότερο που προκύπτει μετά την πρώτη ημέρα κλήσεων σε απολογία των κατηγορούμενων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, είναι πως αυτοί …αυξήθηκαν και από 16 που ήταν αρχικά, μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων έφτασαν στους 21. Από αυτούς, οι 14 κατηγορούνται για ένα κακούργημα και οι υπόλοιποι επτά, για τρία!

 

loading...