Επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της ΕΟΚ και του γενικού γραμματέα της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, για τις θέσεις στις οποίες θα καθίσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (5/4, 17:15).

 

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε προσβλητική τη συμπεριφορά της ομοσπονδίας και τόνισε πως η κρίση του Τσαγκρώνη είναι απαράδεκτη, με την παρουσία του να αποτελεί ντροπή για την ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

«Eδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ, χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, για τη δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, κ. Τσαγκρώνης, εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν. Το γιατί μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον ελληνικό και στην κοινωνία. Εκεί, έκρινε ο κ. Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ. Αυτή την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και τη θεωρούμε μέγιστη προσβολή.

Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ; Αυτοί κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση; Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ. Τσαγκρώνης;

Θεωρούμε προσβλητική τη συμπεριφορά του απέναντί μας, κι ως εκ τούτου ντροπή για την παρουσία του στην ελληνική ομοσπονδία».

Πηγή

loading...