Τι έταξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον Έλληνα προπονητή για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα.!

Ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε τους δικούς του όρους για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Δεν είπε, δηλαδή, όσο εύκολα παρουσιάστηκε στο σύνολο του Τύπου, το “ναι” στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για νέο συμβόλαιο.

Ζήτησε κάποια σημαντικά πράγματα από το αφεντικό της ομάδας γιατί έχει βάλει ως στόχο τη νέα σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα με το Τριφύλλι. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, μόνο στο οικονομικό, ανεξάρτητα αν ο Έλληνας τεχνικός πήρε μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού απαίτησε από τον πρόεδρο του συλλόγου αλλαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Του είπε, δηλαδή, ότι θα πρέπει να γίνει φέτος το καλοκαίρι η οικονομική υπέρβαση με 2-3 παίκτες, επιπέδου Μάρκους Μπεργκ, για να κοντράρει η ομάδα τον Ολυμπιακό.

Ο Αλαφούζος με τη σειρά του έκανε δεκτό το αίτημα του Αναστασίου και υποσχέθηκε ότι θα φέρει στην ομάδα τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο άνω των 450.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει τεθεί ως ανώτατο όριο στις προηγούμενες περιόδους από τη διοίκηση. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι θα περιμένουμε δεδομένα δύο πολύ “δυνατές” κινήσεις από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού.

Αυτός ήταν ο πρώτος αυστηρός όρος που έβαλε ο Αναστασίου στον Αλαφούζο για να μείνει στην ομάδα. Ο δεύτερος αφορούσε το θέμα της επιλογής παικτών. Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας να αλλάξει η σειρά στην ιεραρχία μεταξύ των ανθρώπων που συνεργάζονται για τις μεταγραφές, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.

Ένα αίτημα που επίσης έγινε δεκτό από τον Αλαφούζο, κάτι που σημαίνει ότι ο προπονητής της ομάδας θα είναι πάνω από τον αθλητικό προϊστάμενο της ΠΑΕ, Τάκη Φύσσα, όσον αφορά το τελικό “οκ” για την απόκτηση κάποιου παίκτη. 

 

Πηγή

loading...