Το νέο συμβόλαιό του μέχρι το 2018 υπέγραψε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: «Για μένα αυτό που μετράει η δουλειά. Δεν μου αρέσει ως άνθρωπος τα λόγια και είμαι χαμηλών τόνων. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η παραμονή και η εμπιστοσύνη της διοίκησης».

Στο ερώτημα τι θα χρειαστεί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην κατάκτηση του τίτλου, ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε: «Μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποια ενίσχυση κάτι που έχω συζητήσει με τον κ. Αλαφούζου και τους κ.κ. Φύσσα, Βόκολο για να ανέβουμε επίπεδο. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και είμαστε γνώστες των αναγκών της ομάδας».

Όσο για τις δυσκολίες που συνάντησε στην πρώτη διετία του στον Παναθηναϊκό, ο Αναστασίου επεσήμανε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με χαρακτήρες και παιδιά γιατί οι περισσότεροι παίκτες ήταν παιδιά. Δεν είχαν εμπειρία και αντίληψη για να αντιληφθούν ορισμένα πράγματα. Το γεγονός ότι επαναλαμβάναμε τα ίδια πράγματα ήταν κουραστικό αλλά ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε. Υπάρχει διάθεση, ενέργεια, όρεξη από όλους μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή

 

loading...