0

Στην Ελλάδα έχουν μείνει οι περισσότεροι «πράσινοι» για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Είναι λογικό κι επόμενο κάθε ποδοσφαιριστής που ζει και εργάζεται μακριά απ’ την πατρίδα του, όταν βρίσκει ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να πάει κοντά στους δικούς του ανθρώπους, να το κάνει. Όμως, για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, απ’ ότι φαίνεται, οι δικοί τους άνθρωποι και η οικογένειά τους, έχει γίνει η χώρα στην οποία εδρεύει ο σύλλογός τους!

Παρά το τριήμερο ρεπό, λοιπόν, οι άσοι του «τριφυλλιού» (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) δεν το κούνησαν απ’ την Ελλάδα. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα, προτίμησαν τις κοντινές εξορμήσεις για να γνωρίσουν καλύτερα την χώρα μας.

Ο αρχηγός, Ζέκα, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στο Ναύπλιο. Αν κι αυτόν σιγά σιγά πρέπει να τον βγάλουμε απ’ την κατηγορία των ξένων παικτών!
Ο Νάνο μαζί με μέλη της οικογένειάς του κάνει ένα τουρ στα νησιά, περνώντας από Ύδρα, Πόρο και Σπέτσες.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν το… κούνησε απ’ την Αθήνα, παρότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του λατρεύουν τα ταξίδια στην Ελλάδα. Όμως, η πρόσφατη ίωση που τον ταλαιπώρησε (όχι μόνο αυτόν αλλά ολόκληρη την οικογένειά του) τον κράτησαν εδώ.

Όσον αφορά τους… ντόπιους τώρα, ο Σωτήρης Νίνης κάνει Πάσχα στην Κέρκυρα, ενώ οι περισσότεροι απ’ τους υπόλοιπους Έλληνες προτίμησαν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας, φυσικά, δεν είναι άλλο απ’ τον Τάσο Λαγό. Ο νεαρός άσος των «πράσινων» γιορτάζει την ονομαστική του εορτή, ενώ φέτος συνέπεσε το Πάσχα και η γιορτή του φυσικά με τα γενέθλιά του! Κλείνει τα 23 του χρόνια καθώς είναι γεννημένος στις 12 Απριλίου 1992.
Τέλος, ο Ντάνιελ Πράνιτς προτίμησε να ευχηθεί καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, με ένα ξεχωριστό και άκρως Παναθηναϊκό αυγό!

 

Πηγή

Αγοράζει παίκτη από Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος;;!!

Previous article

Νάπολι – Φιορεντίνα 2-0 [vid]

Next article

You may also like