Ο Νίκος Μαρινάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά ενόψει πλέι οφ.

Ο Νίκος Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της “NOVA” ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή και υποστήριξε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την συγκέντρωση που θα δείξει το τριφύλλι στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά είπε:

Σε τι βοήθησε η διακοπή: 

“Βοήθησε κυρίως να ξεκουραστούμε ψυχολογικά μετά από αυτά τα τρία άσχημα αποτελέσματα και θα πάμε έτοιμοι στο ματς με τον Πανθρακικό”.

Για το αν είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις καλές εμφανίσεις: 

“Ναι είναι μεγάλη ευκαιρία, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και είναι σημαντικό να πάμε με προβάδισμα εκεί, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής”.

Για την επιθυμία και των δυο ομάδων για τη νίκη: 

“Όπως το είπατε το θέλουνε το ματς πολύ οι αντίπαλοι μας αλλά και εμείς θέλουμε το ματς. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση αδιάφοροι και θέλουμε να μπούμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, τότε η επιθυμία του Πανθρακικού να μας κόψει βαθμούς δεν θα βγει”.

Για το πόσο ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση:“Ναι σίγουρα όπως και σε όλα τα ματς αν έχουμε την αυτοσυγκέντρωση μας πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Πηγή

loading...