Έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην λήξη της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Οι δηλώσεις που δεν έκανε και η απίστευτη εντολή στους παίκτες.

Με μεγάλη ένταση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Κομοτηνής, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον Πανθρακικό με γκολ στο 91ο λεπτό, καθώς οι παίκτες του Τριφυλλιού και ο Γιάννης Αναστασίου έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Κύζα.

Μάλιστα, στο 93′ και ενώ ακόμα το ματς δεν είχε τελειώσει, ο Αναστασίου έδωσε μία απίστευτη εντολή στους παίκτες του, καθώς τους ζήτησε να πετάξουν την μπάλα εκτός γηπέδου, χωρίς να έχει συμβεί κάτι! Προφανώς ήθελε να δείξει έτσι τον εκνευρισμό του…

Ο Κόουτς του Πρασίνων μετά το τέλος του ματς πάντως δεν έκανε δηλώσεις στη Nova, όπως συνηθίζεται, καθώς περίμενε λίγα λεπτά όμως επειδή υπήρχε καθυστέρηση, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος, αφού πρώτα συνεχάρη τον Ρόκα για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Ένταση πάντως μετά την λήξη υπήρξε και μεταξύ των παικτών, με τους Πράσινους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή και τον Μεχία του Πανθρακικού να παίρνει κόκκινη κάρτα.

loading...