Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της επιτυχίας για το αυριανό (22/4, 21:45) παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, εστιάζοντας στη μαχητικότητα.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μεν την ΤΣΣΚΑ χθες το βράδυ (20/4) στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έκανε απλά το πρώτο βήμα που απαιτούνταν, παραμένοντας “ζωντανός” στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Four της Μαδρίτης. Το αυριανό (21/4, 21:45) παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ακόμη πιο δύσκολο, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να σχολιάζει όσα πρέπει να γίνουν για να γίνει το 2-2 στην προημιτελική σειρά.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι από τα σουτ. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα. Να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στην ΤΣΣΚΑ να βάλει εύκολα καλάθια. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στο inside game και το περιφερειακό σουτ“, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με όσα έγιναν στην περσινή σειρά και αν αυτά μπορούν να επαναληφθούν: “Ποτέ δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Δεν κοιτάζω πίσω. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, να είμαστε καλά στην άμυνα και να μαχόμαστε για σαράντα λεπτά“.

Ενώ έκλεισε λέγοντας: “Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει καλύτερα αύριο, άρα κι εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας“.

Πηγή

loading...