Αποφασισμένος να «τρέξουν» άμεσα οι διαδικασίες πού αφορούν το έργο ανάπλασης «Νέα Αθήνα», στο οποίο περιλαμβάνεται η δημιουργία νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός.

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν τη δημιουργία νέου γηπέδου στο Γουδή για τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της ανάπλασης στον Δήμο Αθηναίων μετά από σχετική επιθυμία της Κυβέρνησης.

Όπως γράφει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η εντολή του Αλέξη Τσίπρα στους Υπουργού του που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι ρητή και εκείνο που ζήτησε είναι να «τρέξουν» όλες οι διαδικασία για να γίνει το γήπεδο πριν από το 2019 (όταν και συμπληρώνεται η τετραετία) από τις προβλεπόμενες εκλογές.

«Τρέξτε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και θωρακίστε το απόλυτα νομοθετικά, ώστε να μην κινδυνεύει από καμία προσφυγή», φέρεται να ήταν η σχετική εντολή του Πρωθυπουργού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα πρέπει να δομηθεί έτσι, ώστε κανείς να μην έχει δικαίωμα δικαίωσης σε ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ.

loading...
  • Danos Kosifidis

    εδω ειναι αθεος και τα φωτα αφηνε περιστερια και αγιαζε τα νερα…μη πω τα αλλα… μνημονια, συνταξεις κλπ…α ξεχασα και γηπεδο ΑΕΚ..

  • Danos Kosifidis

    ρε παιδια το πιστευετε? Μιλαμε για Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ…οποτε…μεχρι και οικοπεδο στο νεο πλανητη της ΝΑΣΑ θα ταξει ο Αλεξης….το ταξιμο δε βλαπτει..το δωσιμο βλαπτει

  • αντωνης

    μπορει ο ΑΛΕΞΗΣ να το κανει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ για λογους ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ αλλα το να βαλει να γινει ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ για να ναι ΝΟΜΙΜΟ ,αν δεν ειναι ,θα πρεπει να το προσεξουμε γιατι θα μας δημιουργησει τεραστια προβληματα στο μελλον ,τα ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ