Αποφασισμένος να «τρέξουν» άμεσα οι διαδικασίες πού αφορούν το έργο ανάπλασης «Νέα Αθήνα», στο οποίο περιλαμβάνεται η δημιουργία νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός.

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν τη δημιουργία νέου γηπέδου στο Γουδή για τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της ανάπλασης στον Δήμο Αθηναίων μετά από σχετική επιθυμία της Κυβέρνησης.

Όπως γράφει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η εντολή του Αλέξη Τσίπρα στους Υπουργού του που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι ρητή και εκείνο που ζήτησε είναι να «τρέξουν» όλες οι διαδικασία για να γίνει το γήπεδο πριν από το 2019 (όταν και συμπληρώνεται η τετραετία) από τις προβλεπόμενες εκλογές.

«Τρέξτε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και θωρακίστε το απόλυτα νομοθετικά, ώστε να μην κινδυνεύει από καμία προσφυγή», φέρεται να ήταν η σχετική εντολή του Πρωθυπουργού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα πρέπει να δομηθεί έτσι, ώστε κανείς να μην έχει δικαίωμα δικαίωσης σε ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ.

loading...