Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απάντησε στην επιστολή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας την πάγια θέση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, αλλά και τις… παρατηρήσεις της σχετικά με το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η πάγια και αμετακίνητη θέση του εκφράστηκε σαφέστατα μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», είναι η επιθυμία άμεσης παραίτησης της νυν διοίκησης του Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσει το σχέδιο ανοικοδόμησης της «Μάνας του Λόχου».

Σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής που δημοσιοποίησε ο Ερασιτέχνης και στην οποία γίνεται αναφορά για την μη έγκαιρη καταβολή του ποσοστού 10% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων από τους αγώνες της ΚΑΕ, η πλευρά Γιαννακόπουλου υποστηρίζει πως υπάρχουν ανακρίβειες στο συγκεκριμένο θέμα.

Οπως υπογραμμίζεται, βάσει του νόμου 2725/99, οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ υποχρεούνται να καταβάλλουν το 10% επί των καθαρών κατά χρήση κερδών από τα εισιτήρια, όταν όμως γίνει η εκκαθάριση της χρονιάς. Αυτή η εκκαθάριση γίνεται μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις 30 Ιουνίου κάθε χρόνο, έτσι τονίζεται πως είναι ανακριβές εκ μέρους του Ερασιτέχνη να ζητά την μηνιαία καταβολή του 10%.

Ετσι, επισημαίνεται πως η ΚΑΕ δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση από το νόμο να καταβάλλει τώρα το ποσοστό, αλλά στο τέλος της σεζόν, στις 30 Ιουνίου όπως ορίζεται από το νόμο.

loading...