Την πάγια θέση του για άμεση παραίτηση από την προεδρία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επανέλαβε ο Δημήτρης Μπαλτάκος μέσα από ραδιοφωνική του παρέμβαση.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και σημείωσε ότι είναι πρόθυμο να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προκειμένου να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως σημείωσε θέλει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ να διευκολύνει την διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει και εκείνος.

Ο Μπαλτάκος σημείωσε αρχικά στην τοποθέτησή του: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που παρακολουθεί όλα αυτά και γίνεται μάρτυρας με αντεγκλήσεις από δημόσιο βήμα. Δεν αποτάσσομαι τις ευθύνες σε αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι που ταλαιπωρεί τον κόσμο».

Για το λόγο που δε μιλάνε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να το λύσουν: «Η μόνη επικοινωνία που είχαμε είναι αρκετά λυπητερή και μη δημοσιεύσιμα. Έχει δημιουργηθεί μια γκρίζα ζώνη. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας».

Για το αν ισχύει αυτό που είχε πει για παραίτηση: Ισχύει 100% αυτό που είχα πει στον «αέρα» πριν λίγο καιρό. Όταν εγώ είχα κάνει αυτή τη δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω επιστολής του και ζήτησε να του δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι τις 30 Απριλίου. Στην συνάντηση που έγινε με τους εκπροσώπους του δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να τους δώσουμε όλα τα στοιχεία. Για λόγους ευγένειας όμως σκεφτήκαμε να τους δώσουμε ότι στοιχεία είχαμε μαζέψει πριν την τελική παράδοση. Αυτό ερμηνεύτηκε ως προσβολή. Η πρόθεσή μας ήταν να παραδώσουμε όλα στοιχεία μέχρι το τέλος του μήνα».

Για την χθεσινή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Χθες ο κύριος Γιαννακόπουλος είπε ότι έχει σκοπό να αναλάβει όλα τα χρέη του συλλόγου. Εφόσον ο κύριος Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε εμείς δεν έχουν λόγο να μην παραιτηθούμε. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα. Υπάρχει έλεγχος από το νόμο και το καταστατικό. Χρειαζόμαστε κι εμείς τα νόμιμα. Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλει να βάλει τα χρήματα που δικαιούται ο ερασιτέχνης από την ΚΑΕ είναι δικαίωμά του. Αυτό που μπορώ εγώ να κάνω είναι να να ζητήσω τα παραστατικά και κάποια άλλα στοιχεία για να μπορέσουμε να παραιτηθούμε. Θέλουμε να μας διευκολύνουν για να παραιτηθούμε. Αν ο κύριος Γιαννακόπουλος ήθελε να αναλάβει χθες ας μας δώσει τα στοιχεία. Δημιουργούνται εντυπώσεις χωρίς λόγο».

Για τα χρέη του ερασιτέχνη: «Ο ερασιτέχνης δε λέει αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί το χρέος. Σε εσάς προσωπικά είχα πει ότ θα πρέπει δημόσια να επικοινωνήσει ο Παναθηναϊκός τα πεπραγμένα. Ετοιμάζουμε συνέντευξη τύπου όπου θα επικοινωνήσουμε τα πάντα για να έχουν όλη οι Παναθηναϊκοί μια εικόνα».

Για το αν επιθυμεί την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Θα το λάβω σαν δική μου προσωπική επιτυχία τυχόν είσοδο του κυρίου Γιαννακόπουλου στον ερασιτέχνη. Εγώ ανέλαβα μια διοίκηση σωτηρία. Δε μπορώ να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Σκοπό μου ήταν να βρω έναν άνθρωπο να μπορεί να βάλει λεφτά για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι ένας τέτοιος. Θα ήθελα να φύγω για να έρθει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αναλάβει τον ερασιτέχνη. Ζητάμε από τον κύριο Γιαννακόπουλο να μας δώσει τα στοιχεία για να παραιτηθούμε».

Ξεκαθάρισε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Θέλω να ξεκαθαρίσω δημόσια αν έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπονόησα κάτι αρνητικό για τις διοικήσεις του 2009 και πίσω ζητώ δημόσια συγνώμη. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέδωσε έναν σύλλογου με μηδενικά χρέη. Ο σύλλογς απέκτησε τα όποια χρέη μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Για το γεγονός ότι κανένα ομαδικό σπορ δεν προκρίθηκε στο τελικό: : «Ένα επιχείρημα παραπάνω για να αναλάβει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είναι κακή η χρονιά. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στο μπάτζετ. Από εκεί έρχονται όλα τα υπόλοιπα θεμιτά και αθέμιτα. Δεν ήμουν διατεθειμένος να κάνω τα αθέμιτα. Υπήρχε και ένα θέμα ροής χρημάτων. Όταν έχουν προϋπολογισθεί διάφορα χρήματα από πηγές τα οποία ξαφνικά δεν έρχονται δημιουργείται ένα πρόβλημα. Εμείς φταίμε για το αγωνιστικό φέτος. Θέλουμε να βάλει ο κύριος Γιαννακόπουλος Αρκεί να συνεργαστεί.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM:

loading...