Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Λουντ να προπονείται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα κανονικά, αλλά με τον Κουρμπέλη να θεωρείται πλέον αμφίβολος.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και η σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ο Λουντ προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε φουλ ρυθμούς, σε αντίθεση με τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και Τελάντερ που έκαναν γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Κουρμπέλης λογίζεται πλέον ως αμφίβολος ενώ ο Φινλανδός αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης του Παναθηναϊκού, όπως και οι Στιλ και Μέστο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα, προφανώς, είναι τεράστια για το τριφύλλι που καλείται να διαχειριστεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γίνεται τις απώλειες βασικών ποδοσφαιριστών του, τους τιμωρημένους Μπεργκ, Ζέκα, Κουλιμπαλί, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον τραυματία Βιγιαφάνιες.

loading...