Όλα καλά με τον ποδηλάτη του ΠΑΟ, Κυριάκο Ορφανίδη, που υπέστη ανακοπή καρδιάς!

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κυριάκο Ορφανίδη, τον ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, που υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγώνα «Ανάβαση Κανδυλίου», τον οποίο διοργάνωσε η ΑΕΚ στη Μάνδρα Αττικής, προχθές (16/10)!

Το sportfm.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Νίκο Πλυτά, ο οποίος τόνισε πως ο Ορφανίδης βγήκε από την εντατική του Τζάνειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.

«Ο Κυριάκος μάς ανησύχησε, αλλά είναι καλά. Για την ακρίβεια, πάρα πολύ καλά. Βγήκε από την εντατική», δήλωσε ο κ. Πλυτάς.

loading...
  • disqus_ziIATj91F3

    μπράβο ορφανίδη να είσαι καλά με υγεία και με το καλό ξανά στα πετάλια.ενώ εσύ πλύτα δεν χρειάζεται να αναφέρεις αν είναι καλά γιατί εσύ δεν είσαι καλά και ούτε εμείς δεν είμαστε καλά απέναντι σου.μην μας σκοτίζεις με δηλώσεις.

    • ναυαρχος

      γιωργο κλειστα σημερα τα γραφεια του αο ως ενδειξης διαμαρτυριας γιατι οι υπαλληλοι ειναι απληρωτοι απο 8 εως και 15 μηνες , λυσε μου ρε φιλε μια απορια η συγκεκριμενη δοιηκηση γιατι ανελαβε απορω παντως με το οικονομολοπουλο πως δεχτηκε να συνδεση το ονομα του με τη διαλυση του συλλογου και να συνεργαστει με ατομα που ειναι αναξια εμπιστοσυνης