Αρχική Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Άλλη μια χρονιά με …κασκαντέρ!

Το κλίμα είναι απίστευτα βαρύ αλλά επειδή από τέτοιες καταστάσεις έχουμε συνηθίσει στον ΠΑΟ πολλές φορές εκεί που όλοι μας αντικρύζουμε καταστροφές άλλοι παρατηρούν ευκαιρίες. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μεγάλη αδικία για τον Μαρίνο

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του ούτε με τον Μουρίνιο στο κουμάντο πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει ο παραμικρός συνδετικός ιστός μεταξύ διοίκησης-προπονητών-αθλητών-κόσμου. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Σαν τη…Γιουβέντους του Μότζι

Ο κόσμος του ΠΑΟ έχει όραμα: θέλει μία ομάδα με παραγοντική δύναμη, που δεν θα υπόσχεται εξελίξεις που δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει...Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μόνη «ασπίδα» ο προπονητής

Το κατόρθωμα του Εβρίτη είναι ότι μόνο λόγω της δικής του παρουσίας σήμερα δεν βλέπουμε τα γραφεία του ΣΚΑΪ να πολιορκούνται από αγανακτισμένους φιλάθλους. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μας τέλειωσε η στροφή στα νιάτα

Η ιδέα να πάει δανεικός ο «Χαραλαμπό» μόνο άσχημη δεν είναι, ειδικά σε κλαμπ της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης που γνωρίζει να αξιοποιεί ταλέντα σαν του λόγου του. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Στο μυαλό του Βαγγέλη Μάντζαρη

Ακόμα και σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η συνεργασία με τον τέως γκαρντ του Περιστερίου δεν θα είναι μικρής σημασίας το γεγονός ότι η διοίκηση θ’ «αναγκάσει» τους Αγγελόπουλους να κάνουν γερή αύξηση αποδοχών στον Μάντζαρη μειώνοντας το μπάτζετ γι άλλους στόχους που θα κυνηγήσουν. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ψάχνοντας ένα «Λάσμε»

Ο Πασκουάλ σίγουρα θα ψάξει για αφοσιωμένο αμυντικό, εργάτη, προστάτη του καλαθιού, που θα είναι γρήγορος για να λειτουργεί ως help defender κι αν γίνεται να ορμά και στα επιθετικά ριμπάουντ ακόμα καλύτερα. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Φυσική υπεροχή

Με ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ πόιντ στα νώτα του κι ένα αθλητικότερο σέντερ ο Καλάθης δύναται του χρόνου να κάνει θαύματα αναζητώντας διαρκώς παίκτη στην καρδιά της αντίπαλης ρακέτας για πικ εν ρολ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

«Έτοιμη» ομάδα έχεις για του χρόνου

Φανταζόμαστε το έμαθε το μάθημα του φέτος ο κόουτς και την επόμενη περίοδο δεν θα αφήσει «απροστάτευτους» τον αρχηγό του και τον Μπουρούση. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Τον χρειαζόταν ο Όμιλος αυτό τον τίτλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εδώ και λίγες ώρες δικαίως θα θεωρεί πως δεν τον χωρά το ...σύμπαν! Ο άνθρωπος έχει μέγιστο άστρο, τους έχει πάρει τίτλους με κάθε δυνατό τρόπο. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.