Αρχική Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Σερί νίκες χρειάζεσαι

Μόνο με σερί επιτυχίες θα καταφέρει το κλαμπ ν’ αποτινάξει από πάνω του το ψυχολογικό βάρος που του έχει δημιουργήσει η ανικανότητα (κυρίως διοικητική) της περασμένης 20ετίας. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Φρέσκο και λειτουργικό

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο παρκέ του ΟΑΚΑ αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της πνευματικής/ψυχολογικής προσέγγισης στον σύγχρονο αθλητισμό. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Παραμύθια για να ‘χουμε να λέμε

Οι πρώτες αντιδράσεις για το θέμα του γηπέδου ήταν συγκρατημένες αφού η θέληση (;) της κυβέρνησης να παραχωρήσει χώρο στο Γουδί έρχεται την ώρα που ο σύλλογος είναι ουσιαστικά ακέφαλος. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ο κόσμος δίνει τον πρώτο… τίτλο

Από το 1996 οι μοναδικές φορές που ο κόσμος έσπευσε μαζικά στο γήπεδο ήταν επί πολυμετοχικότητας και μετά από μεγάλες μεταγραφές. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Μετατόπιση ευθυνών

Ο κόουτς έχει παίκτες σε φόρμα για να πάρει το «κέντρο αποφάσεων» της επίθεσης από τον Μπεργκ (πάνω στον οποίο θα εστιάσει την προσοχή του ο Βούζας) και ν’ αναθέσει στους άρτιους τεχνικά χαφ του μεγάλο κομμάτι της δημιουργίας. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Στα λόγια δεν αποκλείστηκε/προκρίθηκε κανείς

Πρώτος ο προπονητής είναι εκείνος που νιώθει την αίσθηση της μη ολοκλήρωσης όσων διδάσκει, χίλιες φορές έχουμε γράψει πως είναι υπερβολική η κριτική σ’ ένα άνθρωπο ο οποίος ζήτημα να διάλεγε τους μισούς παίκτες του ρόστερ αν βρισκόταν στο κουμάντο από το καλοκαίρι. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Το ντέρμπι και ο «Βίγια»

Ο ΠΑΟ είναι βελτιωμένος και πλέον τρέχει στο γήπεδο «μαζί» σαν ενιαία μονάδα και στις δύο πλευρές του τερέν. Το νούμερα, το ποσοστό πετυχημένων προσπαθειών λένε πολλά όμως η εικόνα λέει περισσότερα. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Περιμένοντας τα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός συγκεντρώνει όλες τις “ασθένειες” μιας ομάδας η οποία προσπαθεί να μάθει να συμπεριφέρεται διαφορετικά και να εκτελεί με ασφάλεια καινούργια πράγματα...Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Πάει για υπέρβαση με μετρημένους μαχητές

Ο Τσάβι θα κάνει μεγάλη υπέρβαση αν πάρει νταμπλ κι εμφανίσει ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό στα προημιτελικά...Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Που πας χωρίς «1», «3» και «5»;

Το φοβερό είναι πως παρά τα προβλήματα ο κυπελλούχος διαθέτει το πιο «γεμάτο» ρόστερ της τελευταίας επταετίας, ασχέτως αν ο οργανισμός έχει προδοθεί από τα χάλια του Μπουρούση και τον τραυματισμό του Γκιστ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.