Αρχική Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Μάλλον για…παράσημο είναι ο κόουτς

Προφανώς κρίνεται εύκολη η πρόκριση σε φάιναλ-φορ ομάδας χωρίς ηγέτες, με πολλούς τραυματισμούς και παίκτες που διάλεξε άλλος. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Η ευκαιρία του Νούνο

H χημεία Κουρμπέλη-Ρέις αναζητείται, έχουν παίξει 45 λεπτά παρέα, στο 1-0 επί του Πανιωνίου όταν ο Πορτογάλος πήρε τη θέση του Λουντ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Απουσία που «πονάει»

Ο Ζέκα δεν σκοράρει ποτέ, δεν ντριμπλάρει, δεν τον λες άριστο πασέρ μα τακτικά είναι εξαιρετικός, μόνος του αποτελεί «τείχος» για την αμυντική τετράδα. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Oι παντοκρατορίες πάντα αντεπιτίθενται

Ιστορικά καμιά ομάδα δεν εξακολούθησε να παίρνει τίτλους έχοντας ζήσει μέσα σε 5 χρόνια τεράστιες αλλαγές σε διοίκηση, προπονητικό τιμ, ρόστερ.Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Οι δύο πλευρές του νομίσματος

Ακόμα κι αν το αφεντικό τα έσκαγε (πιο) χοντρά φέρνοντας περισσότερους χρήσιμους αθλητές στο Μαρούσι πάλι δεν θα υπήρχε σιγουριά ότι θα πηγαίναμε φάιναλ-φορ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Να γίνει το 1-1 και βλέπουμε…

Εκτός Αμαρουσίου οι παίκτες δεν νιώθουν το ίδιο «ασφαλείς» αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδρασή τους τώρα που ο αντίπαλος τους έπιασε από το λαιμό με το καλησπέρα. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ο Απόστολος και ο …Μωϋσής

Αν ο Μπεργκ είναι ο Απόστολος του γκολ ο Σεμπάστιαν είναι ο Μωϋσής αυτός που φέρνει εις πέρας τις (περισσότερες από τις) 10 εντολές της πράσινης επίθεσης. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Δεν περνούν οι μέρες…

Ο ΠΑΟ «πατά» γερά στη διοργάνωση, καμιά σχέση με τις πορείες επί Ιβάνοβιτς, Πεδουλάκη, Τζόρτζεβιτς όταν «κάτι» φαινόταν να λείπει. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.
video

The block

Μια τάπα, ένα μαγκιόρικο στροβίλισμα ψυχής πάνω στη φωτιά που απειλούσε να κάψει τα όνειρα του παρθενικού «καλού» τροπαίου. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Κάποιες βεβαιότητες προϋπήρχαν

Παρότι μεγάλη μερίδα οπαδών γκρινιάζει εδώ και λίγες ώρες, νομίζουμε ότι στο στρατόπεδο του τριφυλλιού επικρατεί ψυχραιμία. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.