Αρχική Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Το blog του Green Believer (Δημήτρης Στρατής)

Προοδεύει παρά τα «αγκάθια»

Σε περιπτώσεις που ομάδα επιπέδου ΠΑΟ δεν έχει βρει σταθερές μπροστά στρέφεται στην άμυνα και στους ρολίστες της ώστε ν' ανοίξουν το rotation, να τονώσουν τον εσωτερικό ανταγωνισμό, να βγάλουν στο τερέν αφοσίωση/ κάψα καθιέρωσης, κάτι που βλέπουμε έντονα εδώ και μέρες από Μόλινς, Αλτμαν, Λουντ.Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Τον γούσταρες για την αύρα του

Ο Φώτσης υπήρξε η προσωποποίηση του cool μπάσκετ, δούλεψε σκληρά για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή όπως θέλησε γι αυτόν η μοίρα μιας κι η καριέρα του στο ξεκίνημα της συνδυάστηκε με κατάκτηση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

«Θύελλες» και στιβαρό πηδάλιο

Καμία ομάδα δεν έπαθε κακό όταν αναμετρήθηκε με δυσκολίες, υπό την προϋπόθεση ότι για να τις αντιμετωπίσει προετοιμάστηκε σωστά. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Η τελευταία του ευκαιρία

Από τη στιγμή που ο μόνιμος πρωταθλητής δεν μπόρεσε να τα βρει με Σλούκα-Μάντζαρη στους οποίους πρόσφερε ηγεμονικά συμβόλαια , ο Πασκουάλ επιλέγει να δουλέψει με τον Λευτέρη Μποχωρίδη προσφέροντάς του την ύστατη ευκαιρία να διαπρέψει σε τοπ επίπεδο. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Κρατήστε χαμηλά τα λάθη

Σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι υπομονετικός στο κομμάτι της επίθεσης, να ψάξει με επιμονή τη καλύτερη επιλογή κρατώντας χαμηλά τον αριθμό λαθών που μπορεί να σε «σκοτώσουν» σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Γίνε πιο τολμηρός…

Ο Χαραλαμπόπουλος δεν έχει αθλητικό πακέτο, το κορμί του χρειάζεται «χτίσιμο», σ’ επίπεδο Ευρωλίγκας αν κάνει πως πλησιάζει στη ρακέτα οι αντίπαλοι θα τον καταπιούν, οπότε τι μένει; Σουτ και δημιουργία. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Η λογική «ξέρω τι κάνω»

Παλιότερα ο Ατζαγκούν, ο Αμπέιντ, φέτος ο Άλτμαν αποκτήθηκαν γιατί οι προπονητές είχαν διακρίνει όχι τόσο την ποιότητά τους (που δεν ήταν και...μεγάλη εδώ που τα λέμε όσο τη ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ τους που υπήρξε για τα πλάνα τους καθοριστική. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ο Ντένμον, το ντόμινο κι ο Παππάς

Για τον Έλληνα καλοί παίκτες είναι μονάχα όσοι "ακούγονται" περισσότερο από τα ΜΜΕ. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Κυριακή κοντή γιορτή…

Αυτό που βάζει τον κόσμο σε σκέψεις για τον Ντένμον είναι το πόσο έχει κατανοήσει το μέγεθος της ευκαιρίας που έχει στα χέρια του. Σε μερικούς μήνες θα γνωρίζουμε. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ανεπηρέαστο το «αλφάβητο»

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων με Κορτράικ, Ολεξάντρια το θετικότερο όλων είναι ότι οι πράσινοι διατηρούν τις αρχές τους. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.