0

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει άδικο στην κατηγορία που του απέδωσε, διότι δεν είναι εκείνος ο οποίος ορίζει τους διαιτητές στη Superleague!!!

 

Μας είδε αλευρωμένους και μας πέρασε για μυλωνάδες ο Γιώργος Γκιρτζίκης… Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα Sport24.gr και στις οποίες ισχυρίζεται, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στους ορισμούς των διαιτητών στη Superleague!

Ποιο ασυμβίβαστο; Δεν υπάρχει αυτό που λένε. Δεν ορίζω εγώ διαιτητές. Αν τους όριζα, τότε θα είχαν δίκιο. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα” σχολίασε αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Σαφώς… Ο Γκιρτζίκης έχει δίκιο…

Ποιο ασυμβίβαστο λέμε τώρα…

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας – ο Γκιρτζίκης, ντε – ουδεμία σχέση έχει με τους υφισταμένους του, οι οποίοι προχωρούν στους ορισμούς…

Όλοι τους, λειτουργούν ανεξάρτητα και δεν ενημερώνουν τον προϊστάμενο τους…

Ο οποίος, φυσικά, δεν δέχεται καμία όχληση από τους προέδρους των Ενώσεων, για να βάλει στους πίνακες διαιτητές από τους ομότοπους συνδέσμους διαιτητών…

Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Όλα είναι στη φαντασία μας…

Με το μυαλό στην Πυλαία

Previous article

Το ανέκδοτο της ημέρας 3-1-2015

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.