0
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ θίχτηκε… με τις αλήθειες που μνημόνευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της για τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο και άσκησε πειθαρχική δίωξη.

Για άλλη μία φορά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ επέδειξε… αντανακλαστικά όσον αφορά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της, με αφορμή την ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη και του Αλέξανδρου Αρετόπουλου.

Πρόκειται για την ανακοίνωση που έθιγε το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ και του προέδρου της ΚΕΔ, αλλά και για τη δράση του διαιτητή από το σύνδεσμο Τρικάλων…

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4 και 5) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση 2/1/2015).

Πηγή

“Για αυτό δεν έχει φύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα”

Previous article

Νέλσον: «Καμία σχέση με τον πρώτο γύρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.