0

Στον αέρα είναι το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έπειτα από την παραίτηση των δύο εκ των τεσσάρων μελών του!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (12/1) και ενόψει της προγραμματισμένης για την Τρίτη (13/1) συνεδρίασης του δικαστηρίου, οι δικηγόροι των οποίων οι υποθέσεις ήταν στο πινάκιο ειδοποιήθηκαν ότι οι υποθέσεις τους δεν θα συζητηθούν, διότι το δικαστήριο της ΕΠΟ δεν έχει νόμιμη σύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο μέλη που παραιτήθηκαν είναι ο πρόεδρος Σπύρος Ζιάκκας και το μέλος Γιώργος Βλάσσης και ο λόγος της παραίτησης φέρεται να είναι οικονομικός.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (13/1) επρόκειτο να συζητηθεί η προσφυγή του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου, που ζητεί την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ λόγω αποφάσεων για τελεσίδικες οφειλές σε ποδοσφαιριστές που δεν τηρούνται.

Επίσης είχαν προγραμματιστεί και υποθέσεις με θέμα οφειλές ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός αυτό, εφόσον συνδεθεί με μία αλληλουχία γεγονότων, δείχνει ότι η κατάσταση αποσάθρωσης, στην οποία φαίνεται να βρίσκεται η διοίκηση της ΕΠΟ επεκτείνεται σ’ έναν βασικό πυλώνα, όπως είναι η λειτουργία της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

Πηγή

Σίλντενφελντ: «Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.