0

Επιστολή-κόλαφο απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Super League με αφορμή τη διεξαγωγή του ματς Παναιτωλικός-ΟΦΗ!

Το «τριφύλλι» με την υπογραφή του Στράτου Σωπήλη, απαιτεί να χορηγηθούν άμεσα τα πλήρη και ακριβή στοιχεία βάσει των οποίων η απόφαση διεξαγωγής του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ εναρμονίζεται με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ της Super League χθες (13/1)!

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως στην περίπτωση που αντιληφθεί παραβίαση της απόφασης που ελήφθη την Τρίτη, η Super League θα πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο συνεχίζει να μεταχειρίζεται προνομιακά μια ομάδα η οποία «επί πολλούς μήνες έχει αναστείλει και συνεχίζει να αποφεύγει  την εκπλήρωση κάθε υποχρέωσής της προς αθλητές, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, συμμετέχοντας αντικανονικά στο Πρωτάθλημα εις βάρος των συμφερόντων των υπολοίπων, αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου».

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Προς                                                                                                                         14 Ιανουαρίου 2015

Super League Ελλάδος                                                                                               Αρ. Πρωτ: 46

Υπόψη

κ. Γ. Μποροβήλου, Προέδρου

Κοινοποίηση

κ. Μ. Αναγώστου, Γενικού Διευθυντή

κ. Γ. Οικονομάκη, Νομικού Συμβούλου

Κύριε Πρόεδρε,

Προ ολίγου λάβαμε fax με το οποίο μας ανακοινώνετε τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ, επιλέγοντας μάλιστα να προηγηθεί το σχετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο, τη στιγμή που κατά την ενημέρωσή μας υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από μέλη στον ορισμό του εν λόγω αγώνα εξαιτίας της μη τηρήσεως της προθεσμίας που είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία με σαφείς, ρητές και απαρέγκλιτες δεσμεύσεις κατά τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ. Ταυτόχρονα προέβητε σε επιλεκτική επικοινωνία με κάποια μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού, αποκλείοντας από την επικοινωνία αυτή εντελώς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, γεγονός που σηματοδοτεί τη στάση σας απέναντι στον ιστορικότερο σύλλογο και τον τρόπο που επιλέγετε να ασκείτε τα καθήκοντά σας ως Πρόεδρος του Συνεταιρισμού.

Αιτούμεθα να μας χορηγήσετε ΑΜΕΣΑ πλήρη και ακριβή στοιχεία, που να αποδεικνύουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την πλήρη εναρμόνιση της αποφάσεώς-ανακοινώσεώς σας για την κανονική διεξαγωγή του αγώνα με τη χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι έχετε παραβιάσει την απόφαση αυτή, θα πρέπει να μας εξηγήσετε τους λόγους που επιλέξατε την επανάληψη της προνομιακής μεταχείρισης μιας ομάδας, που επί πολλούς μήνες έχει αναστείλει και συνεχίζει να αποφεύγει  την εκπλήρωση κάθε υποχρέωσής της προς αθλητές, εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, συμμετέχοντας αντικανονικά στο Πρωτάθλημα εις βάρος των συμφερόντων των υπολοίπων, αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επισημαίνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Ευστράτιος Σωπήλης

Β Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος».

 

Πηγή

Μπεργκ και Καλτσάς τα βραβεία

Previous article

Στο… πόδι ο κόσμος εν όψει ΑΣΕΑΔ

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.