0

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στη νέα κυβέρνηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ευχόμενος να βρεθεί χρόνος για σημαντικά ζητήματα του αθλητισμού!

Ερωτώμενος για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και για την επίδραση που θα έχει αυτό στον αθλητισμό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ιστορική σημασία… Επιτέλους, οι Έλληνες αποφάσισαν να εμπιστευτούν νέα πρόσωπα και να τιμωρήσουν εκείνους που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση. Ταυτόχρονα, ο Ελληνικός λαός πέρασε ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι απαιτεί δικαιοσύνη και ισονομία παντού, σε όλους τους τομείς.  Ευελπιστώ ότι η νέα Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι κληρονομεί τεράστια βάρη και προβλήματα που πρέπει να λύσει, θα βρει το χρόνο ώστε να ασχοληθεί και με σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό. Ολόψυχα τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Πηγή

Ανοίγουν τα βιβλία της ΓΗΠΕΛ

Previous article

«Τριάντα» από βδομάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.