0

Η λαοφιλέστερη «Ελλαδική» ομάδα στην Κύπρο με μεγάλη διαφορά  αναδείχθηκε το «τριφύλλι» σε μεγάλη δημοσκόπηση ιστοσελίδας της Μεγαλονήσου 

 

Η λατρεία για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο είναι γνωστή κι εκδηλώνεται σε κάθε επίσκεψη του εκεί. Μια δημοσκόπηση απ’ τη Μεγαλόνησο ωστόσο ήρθε να επιβεβαιώσει πανηγυρικά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» αποτελεί την πρώτη επιλογή των Κύπριων όσο αναφορά στις ελληνικές ή πιο σωστά ελλαδικές ομάδες. Συγκεκριμένα, μεγάλο γκάλοπ της έγκυρης ιστοσελίδας kerkida.net έφερε τον Παναθηναϊκό πρώτο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στις προτίμησες των Κυπριών φιλάθλων. Στο ερώτημα: «Ποια είναι η ομάδα σας στην Ελλάδα» προέκυψε το εξής αποτέλεσμα:

 

Παναθηναϊκός 35%

ΑΕΚ 25%

Ολυμπιακός 20%

ΠΑΟΚ 13%

Άρης 3%

Άλλη ομάδα 4%

Όπως φαίνεται στον πίνακα των αποτελεσμάτων ο Παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τη πρώτη θέση με 35%. Δεύτερη Ελλαδική ομάδα σε προτιμήσεις στο νησί η ΑΕΚ με 25% και τρίτος ο Ολυμπιακός με 20%. Ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 13% και ο Άρης 3%. Στη διαδικασία συμμετείχαν 2330 επισκέπτες της ιστοσελίδας, κάτι που σημαίνει ότι το 35% του Παναθηναϊκού μεταφράζεται σε 816 ψήφους τη στιγμή που η δεύτερη ΑΕΚ συγκέντρωσε 582.

Αξίζει να θυμίσουμε την παρουσία πάνω από 6.000 «πράσινων» Κυπρίων στο κλειστό «Τ. Παπαδόπουλος» για τον αγώνα του εξαστέρου με την Λαμποράλ πριν από περίπου ένα χρόνο απ’ όπου μπορείτε να δείτε κι βίντεο.

Επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχτηκε!

Previous article

Κλειδί η διπλή “ρήτρα” στο νέο συμβόλαιο του Αναστασίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.