0

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Καραγκούνη για τον πάγκο της Εθνικής, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Τιμούρ Κετσπάγια! Απομακρύνεται η περίπτωση του Δώνη. 

Το ραντεβού της Δευτέρας ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, έβαλε το θέμα της εύρεσης προπονητή για την Εθνικού στην τελική ευθεία. Ο Γκιρτζίκης θα καταθέσει την Πέμπτη (12/2) στο Δ.Σ της ΕΠΟ τις τελικές του προτάσεις, στις οποίες όπως φαίνεται δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση Έλληνα προπονητή έχει απομακρυνθεί αισθητά, αφού Καραγκούνης και Γκιρτζίκης έχουν καταλήξει σε ξένο τεχνικό. Ο «Κάρα» δείχνει να προτιμά τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος και αποτελεί το φαβορί, έχοντας εξηγήσει τους λόγους στο ραντεβού με τον πρόεδρος της ΕΠΟ. 

Στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, θα πέσει σίγουρα στο τραπέζι του Ουρουγουανού τεχνικού, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα προταθεί και ο Κετσπάγια. Είναι πιθανόν, ο Γκιρτζίκης να βασιστεί μόνο στην προτίμηση του «Κάρα» και να μην προτείνει άλλο όνομα. Είναι όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητηθεί και η περίπτωση του Γεωργιανού. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, ο Μαρκαριάν δείχνει να αποτελεί το φαβορί….

Πηγή

Ούτε καν να το σκέφτεσαι Βαγγέλα!

Previous article

«Πρέπει να κερδίσουμε!»

Next article

You may also like