Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα που θα φέρει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στην πρόκριση.

Όπως στο Βερολίνο έτσι και κόντρα στους Σέρβους, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει από την άμυνα του και θα επιδιώξει να βγάλει ενέργεια από την αρχή.

Αυτό άλλωστε, τόνισε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς λίγο πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης καθώς υποστήριξε: «Όπως είπατε κι εσείς ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τρέξει πολύ, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες πάνω απ’ όλα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουν υπομονή στην επίθεσή τους αν και θέλουν να παίζουν γρήγορα και θα πρέπει να έχουμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στη συνέχεια ο Μαυροβούνιος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός με νίκη φτάνει πιο κοντά στην επόμενη φάση της Euroleague και απάντησε: «Είναι προφανές ότι αν κερδίσουμε θα είναι πιο εύκολο το έργο μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι ασχέτως των παιχνιδιών που θα έχουμε μπροστά μας».

Στο παιχνίδι με την Άλμπα όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε άμυνα κυριάρχησε, κάτι το οποίο πρέπει να κάνει και απέναντι στους Σέρβους όπως είπε ο τεχνικός των «πράσινων»: «Αν δεν παίξουμε άμυνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα έχουμε πρόβλημα, πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα σε όλα τα παιχνίδια».

Πηγή

loading...