Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απέδωσε την μείωση της διαφοράς στην μέτρια απόδοση των αναπληρωματικών παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει ταλέντο και πολλούς καλούς παίκτες. Ότι παίζει επιθετική άμυνα και είναι καλοί στο τρανζίσιον παιχνίδι. Άρχισαν να παίζουν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά. Ήταν εύκολο το έργο μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία και καλή άμυνα.

Η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους. Στην άνοδο του Ερυθρού Αστέρα και στο γεγονός ότι αρκεστήκαμε στη διαφορά των 20 πόντων που είχαμε. Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν η υπομονή που δείξαμε στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα, που μας οδήγησαν στη νίκη».

Για το πού οφείλεται η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου δεκαλέπτου: «Όπως είπα, μπορεί να οφείλεται σε δύο λόγους. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε πιο δυνατά και πιο σκληρά και με μεγαλύτερη σωματική διαφορά αφού πήραμε την διαφορά, ενώ εμείς αρχίσαμε να παίζουμε πιο χαλαρά. Πάνω απ’ όλα οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο δεν έδωσαν αυτά που θα περίμενα εγώ».

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που κατακύρωσε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στους «πράσινους»: «Πρέπει να μιλήσουμε μόνο γι’ αυτό το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό κι επικρατήσαμε».

 

Πηγή

loading...