Μαθήματα από την στάση του Γερμανού υπουργού οικονομικών φαίνεται να παίρνει ο Κοντονής.

Τι λέει ο Κος Σόϊμπλε πρός την Ελλάδα?   …” Θα γίνει πρώτα η αξιολόγηση για να δούμε ποιά από τα συμφωνηθέντα έχουν επιτευχθεί και μετά θα έρθει το ρευστό”

Τι λέει ο Κοντονής πρός Superleague? ….”Θα δούμε τι από τα συμφωνηθέντα έχετε κάνει και μετά θα αρχίσει το πρωτάθλημα”

Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα Σόϊμπλε πρός Ελλάδα…….επίσης ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα Κοντονή πρός Superligda.

Και θα ρωτήσει κάποιος…” Ωραία  και τι θες να γίνει….να μην παρθεί κανένα μέτρο?”…….αντιθέτως…να παρθούν μέτρα και όχι ημίμετρα.

Πιστεύει κανείς ότι το ηλεκτρονικό εισητήριο, οι κάμερες στα γήπεδα αλλά και το βάφτισμα των συνδέσμων σε …Clubs, θα λύσει τα τεράστια προβλήματα του ποδοσφαίρου?

Όλα αυτά είναι καλά αλλά ενημερωτικά…δηλαδή με αυτά τα μέτρα πάντα θα ξέρουμε ποιός λεκανε τι….και λοιπόν…..αν δεν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ χωρίς καμία εξαίρεση,  λύνουμε κάποιο πρόβλημα?

Θα μαθαίνουμε βέβαια ποιός μπήκε στο γήπεδο, ποιός πέταξε τ βεγγαλικό, ποιός χτύπησε ποιόν….ε και?….αν αυτός έχει τις πλάτες μεγαλοεπιχειρηματιών και παραγόντων , υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ποτέ.

Δεν χρειάζονται κάμερες στα γήπεδα γιατί το τηλεοπτικό κανάλι που καλύπτει τον αγώνα έχει λεπτομερή πλάνα για το ποιός έκανε τι και πότε……είδατε να τιμωρηθεί κανεις με καμιά σοβαρή τιμωρία?…Τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική?…τιμωρήθηκε ο ΟΣΦΠ για τα επισόδεια στο 2-1 (με τον Σισέ) στο Καραϊσκάκης…και πόσα άλλα επισόδεια.

Φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των εμπλεκομένων….ε και?

Και με το ηλεκτρονικό εισητήριο τι θα βγάλουμε……ΕΡΩΤΗΣΗ….κάθεται κανείς στην θέση του (στο νούμερο που γράφει το εισητήριο)?

Και αν αρρωστήσει κάποιος και δεν μπορεί να πάει στον αγώνα, θα το καταπιεί το εισητήριο?…να μην μπορεί να το πουλήσει?

Αυτα είναι ημίμετρα……..άλλα μέτρα χρειάζονται που θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε άλλο άθρο μας

Έπειτα….τι θα κάνεις σε ΔΣ της SuperLigdas σαν το προχθεσινό?…..το μόνο ηλεκτρονικό που μπορείς να επιβάλεις είναι το….τσιγάρο…….γιατί και εκεί γίνονται hooliganισμοί που μάλιστα τροφοδοτούν αυτούς των γηπέδων.

Αν πραγματικά θες να φτειάξεις τα κακώς κείμενα στο ποδόσφαιρο……διαλύεις την Superligda, σταματάς το πρωτάθλημα για ένα χρόνο , και το ξαναχτίζεις από την αρχή, με το κράτος να έχει εποπτικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν….αυτο το ρημάδι το αυτοδημιούργητο προκάλεσε πολλά προβλήματα.

 

Oscar
loading...