0
Το ταξίδι του Λεωνίδα Βόκολου στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε και είχε αποκλειστικό σκοπό να πάρει μια τελευταία αγωνιστική εικόνα του Γιώργου Γκαλίτσιου. Πλέον στον Παναθηναϊκό θα αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Ο Βόκολος γύρισε με γεμάτες σημειώσεις και εντός των ημερών θα συζητήσει εκτενώς με τον Τάκη Φύσσα και τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να κριθεί τι θα συμβεί με τον Γκαλίτσιο. Οι Πράσινοι κρατούν «ζεστό» τον 28χρονο αμυντικό, έχοντας συχνή επαφή με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να σιγουρέψουν ότι θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι φήμες ότι ο Γκαλίτσιος ενδιαφέρει ομάδες της Μπουντεσλίγκα, κάτι το οποίο δεν έχει προχωρήσει σε πιο επίσημη μορφή. Στον Παναθηναϊκό ενημερώνονται για κάθε εξέλιξη που αφορά τον Γκαλίτσιο, μια και αποτελεί τον πρώτο στόχο τους. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για το δεξιό άκρο της άμυνας, όμως το βασικό ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον Έλληνα παίκτη της Λόκερεν.

Προθεσμία λήψης απόφασης δεν υπάρχει αλλά στο Τριφύλλι δεν θέλουν να καθυστερήσουν πολύ την υπόθεση, μια και αφορά ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, οπότε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

«Έχω πρόταση από τον ΠΑΟ»!

Previous article

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ζιλμπέρτο!

Next article

You may also like