0
Η πρόταση του Παναθηναϊκού να επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα για να κλείσει τιμητικά την καριέρα του, έγινε αλλά δεν βρίσκεται πλέον σε ισχύ.

Στη συνέντευξη του Ζιλμπέρτο στην ιστιοσελίδα sdna ο Βραζιλιάνος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό, υπονοώντας ότι η πρόταση του Τριφυλλιού να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην ομάδα και να κλείσει την καριέρα του παραμένει σε ισχύ. Αυτό δεν ισχύει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός μέσω του Τάκη Φύσσα έκανε την πρόταση στον Βραζιλιάνο άσο να επέστρεψε για ένα εξάμηνο στην ομάδα, έως το καλοκαίρι δηλαδή, προκειμένου να «κρεμάσει τα παπούτσια του» και να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο το Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε χρόνο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και υποτίθεται ότι κοντά στα Χριστούγεννα θα απαντούσε εάν θα έρχονταν ή όχι. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, προφανώς γιατί ο Ζιλμπέρτο δεν αισθάνονταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό το θέμα θεωρείται λήξαν και φυσικά η πρόταση δεν είναι ανοιχτή για το καλοκαίρι. Άλλωστε ο Ζιλμπέρτο οδεύει για τη συμπλήρωση των 39 ετών.

Ο Βόκολος κρατάει “ζεστό” τον Γκαλίτσιο..

Previous article

Το δίδυμο-φωτιά και τα πολλαπλά κέρδη του Ιβάνοβιτς

Next article

You may also like