«Λεκτική αντιπαράθεση», χαρακτήρισε το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ο Β. Μαρινάκης!.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Superleague συμφώνησαν ομόφωνα (!) σε δραστικά μέτρα για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις.
«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Superleague. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση για δραστικά μέτρα τα οποία πρέπει να ισχύσουν άμεσα για τις επόμενες αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα, τα οποία θα σας ενημερώσει ο κύριος Μποροβήλος μόλις τελειώσει η συνεδρίαση», ανέφερε αρχικά.

«Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο, συμφωνήσαμε ομόφωνα για να προχωρήσουμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε για να βρούμε λύσεις για τη βία κι όπως σας είπα με την πρόταση του Ολυμπιακού, θα δείτε πως έγινε μία σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τα επεισόδια που έγιναν στο προηγούμενο Δ.Σ.: «Υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση, το ζητούμενο είναι να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται και να ξεκινήσει με καλύτερες βάσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση».

loading...