Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προσωπική του δήλωση αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη με μια ευχή που θα κάνει… αίσθηση

 

Την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης όμως απέδειξε και αυτή τη φορά την απίστευτη και ανεπανάληπτη ποιότητά του. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ανατραπεί η εις βάρος του Παναθηναϊκού κατάσταση, αλλά η νίκη δεν ήρθε. Αυτό, όμως που έχει σημασία είναι ότι ο Διαμαντίδης και αυτή τη φορά απέδειξε γιατί είναι ο καλύτερος. Και ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Άλλωστε, χαρακτηριστική, είναι η σημερινή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος συνέκρινε τον Διαμαντίδη με τα “ιερά τέρατα” του παγκόσμιου μπάσκετ και ευχήθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του χρόνια.

“Παρακολουθώ μίνιμουμ δύο αγώνες ευρωπαϊκού μπάσκετ την εβδομάδα από το 1982, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση. Έχω δει Ντομινίκ, Πάσπαλι, Σαμπόνις, Σάρας, Όσκαρ Σμιτ, Γκάλη, Φάνη, Πέτροβιτς, Κούκοτς, Παπαλουκά, Μποντιρόγκα… Όλα τα “ιερά τέρατα” είπε με νόημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αποθέωση τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. “Διαμαντίδης όμως είναι μόνο ένας και είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από όλους… Ο τρόπος που κινείται μέσα στο παρκέ είναι σαν να είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο μπροστά. Μακάρι να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του”.

 

Πηγή

loading...