Σε κάθε ντέρμπι, ο διαιτητής Καλογερόπουλος αποφασίζει χωρίς δισταγμό, να καταλογίσει την αμφισβητούμενη φάση υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον των αντιπάλων του.

 

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών διαιτήτευσε το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Σε γενικές γραμμές, είχε μία αρκετά καλή διαιτησία, όμως στην καθοριστική φάση λίγο πριν τη λήξη, επέλεξε με μεγάλη ευκολία να καταλογίσει την αμφισβητούμενη φάση υπέρ του Ολυμπιακού.

Ανεξαρτήτως του τι βλέπει ο καθένας στο γκολ του Χάρα στο 89′ (χέρι ή όχι), πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή στο ματς, την οποία ο Αθηναίος ρέφερι έκρινε “κόκκινη”.

Εάν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, τότε, ίσως, να το προσπερνούσαμε… Ωστόσο, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, ο Καλογερόπουλος έχει επιδείξει την ίδια συμπεριφορά: απόφαση με ευνοημένο τον Ολυμπιακό.

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 στις 26 Οκτωβρίου του 2014, ο Πέτριτς κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος εντός περιοχής και ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Καλογερόπουλος “βλέπει” χέρι και σταματά τη φάση

Λεπτομέρεια; Το ματς διανύει το 92ο λεπτό και ο Κροάτης θα έχει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει…

Στις 2 Απριλίου του 2014, ο Καλογερόπουλος διαιτητεύει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο οποίος έληξε με 2-1.

Το 2-1 είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος και στο δεύτερο, ο Αθηναίος ρέφερι στις κρίσιμες φάσεις, επέλεξε… κόκκινα.

Ο Φουστέρ σπρώχνει τον Αθανασιάδη, δέχεται κίτρινη κάρτα. Δευτερόλεπτα μετά, ο Στοχ σπρώχνει τον Βαλντέζ, απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Σπρώξιμο του Βαλντέζ στον Αθανασιάση, στην ίδια φάση, τίποτα…

Συνεπώς, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μιλάμε για έναν διαιτητή ο οποίος προσπαθεί να δείχνει αμερόληπτος, αλλά όταν η μπάλα καίει, κλίνει ξεκάθαρα στο κόκκινο…

Πηγή

loading...