Εποχές με… πράσινο χρώμα στην Εθνική ομάδα είναι πιθανό να θυμίσει η αναμενόμενη κλήση του Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει της καθοριστικής, για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2016, αναμέτρησης με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε δια ζώσης τον τελευταίο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα σημείωσε αρκετά σχετικά με παίκτες του ρόστερ του Τριφυλλιού. Ο εν ενεργεία διεθνής Νίκος Καρέλης πρέπει να θεωρείται βέβαιος για την κλήση ενώ με την κατάσταση που βρίσκεται φέτος, μπορεί να «χτυπήσει» 11άδα σε αυτό το κρίσιμο ματς. Υπενθυμίζεται ότι ο Καρέλης είναι ο μοναδικός σκόρερ της Εθνικής στα προκριματικά.

Ο Χάρης Μαυρίας ήταν στις τελευταίες κλήσεις του Ρανιέρι ως παίκτης της Σάντερλαντ τότε και πιθανώς να κρατήσει τη θέση του στην Εθνική. Ο Μαρκαριάν έχει θετική γνώμη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Αυτός που είναι μέσα στις σκέψεις του Μαρκαριάν είναι ο Τάσος Λαγός. Ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει σταθερά καλή παρουσία φέτος σε μια νευραλγική θέση που «πονάει» η Εθνική ομάδα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει στον τραυματία Μανιάτη και στον ανέτοιμο Τζιόλη. Θα είναι η παρθενική κλήση του Λαγού εάν προκύψει.
lagos
Στις κλήσεις θα ήθελε πολύ να συμπεριληφθεί ο Σωτήρης Νίνης, αφού η επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ήταν εκ των βασικών λόγων της επανόδου του στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ από τον Γιάννη Αναστασίου είναι πιθανό να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για άμεση παρουσία του στη «γαλανόλευκη». Όσο για τον Θανάση Ντίνα που είχε κληθεί επί Ρανιέρι, είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί το ίδιο ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία καθώς εδώ και σχεδόν δύο μήνες δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

loading...