Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως «πρόκειται για μεγάλη ομάδα που αποκτά αυτοπεποίθηση από την προστασία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράζβαν Λουτσέσκου φεύγει από το γήπεδο έχοντας έντονα παράπονα από την διαιτησία μετά από ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς του πρώτου γύρου ο Ρουμάνος τεχνικός είχε δηλώσει πως πρόκειται για μία ομάδα, που δεν χρειάζεται την προστασία της διαιτησίας.

Αυτή την φορά, ο τεχνικός της Ξάνθης το διατύπωσε λίγο διαφορετικά μετά το τέλος του παιχνιδιού στον Πειραιά: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα, αυτό σημαίνει να νιώθεις δυνατός και να έχεις κάποια προστασία που σου δίνει αυτοπεποίθηση».

Όσοι δεν είδαν το παιχνίδι ίσως να απόρησαν με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου καθώς σε κανένα από τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού που έκριναν το παιχνίδι δεν υπήρξε παράβαση.

Επιχειρούμε να διαβάσουμε πίσω από τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού, με ένα βίντεο από 6 χαρακτηριστικές φάσεις του παιχνιδιού, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημητρόπουλος αποφάσισε με δικά του κριτήρια για τις φάσεις, μοιράζοντας ή χαρίζοντας κάρτες, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί σε κραυγαλέα φάουλ ή δίνοντας ανύπαρκτες παραβάσεις. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να τραβάει την ανηφόρα…

Δείτε εδώ το βίντεο με ορισμένες χαρακτηριστικές φάσεις που έκαναν τον Ρουμάνο τεχνικό να βγει από τα ρούχα του!

Πηγή

loading...