Στην καλή προετοιμασία του Παναθηναϊκού παρά τον λίγο χρόνο αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το ματς στη Δράμα.

Μιλώντας μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΚΑΟΔ ο Μαυροβούνιος τεχνικός έπλεξε και το εγκώμιο της ομάδας του Κώστα Μέξα, τονίζοντας ότι προετοιμάστηκε καλά για το παιχνίδι, ενώ σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτόν τον αγώνα, παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έπαιξε και σήμερα πολύ καλά. Σήμερα παρουσιάστηκε πολύ καλά προετοιμασμένος και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θεώρησα πως είχαμε κερδίσει. Ούτε όταν πήραμε διαφορά 12 πόντων. Μόνο όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης. Θεωρώ ότι γενικότερα η ομάδα φυσιολογικά παίζει καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση, αλλά σήμερα παίξαμε καλά και στην επίθεση. Εύχομαι καλή τύχη στον ΚΑΟΔ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Τζέιμς Γκιστ, σημείωσε: «Ο Γκιστ έχει παίξει και άλλες φορές στη θέση «5». Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Εξαρτάται από τον αντίπαλο».

Τέλος, αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του Γκάνι Λαουάλ επεσήμανε ότι: «Θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον παίκτη και από το πότε θα βγάλει ενέργεια. Σήμερα δεν έδειξε την κατάλληλη ενέργεια».

loading...