0

Την πλέον εντυπωσιακή και ιδιαίτερη έκδοση του supercar της γκάμας της, η οποία χαρακτηρίζεται από το μοναδικής απόχρωσης χρυσαφί χρώμα, παρουσίασε η ιαπωνική μάρκα.

Η ειδική έκδοση ονομάζεται «45th Annicersary Gold Edition», θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες και προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ. Βασίζεται στο GT-R Premium, είναι βαμμένο στο χρώμα «Silica Brass» και φέρει την ανάλογη απόχρωση στην κεντρική κονσόλα και στο πλαίσιο, εντός του χώρου του κινητήρα.

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί χρυσές πλακέτες με το σειριακό αριθμό και το όνομα της επετειακής έκδοσης. Παράλληλα, η Nissan ανακοίνωσε τις τιμές των GT-R Premium, GT-R Black Edition και GT-R Nismo στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το πρώτο κοστίζει 101.770 δολάρια, το δεύτερο $111.510 και το κορυφαίο GT-R Nismo, τιμάται στα $149.990. Αξίζει να σημειώσουμε πως, το GT-R Premium εφοδιάζεται με νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, με την πλήρωση των ελαστικών υψηλών επιδόσεων, διαστάσεων 255/40ZRF20 εμπρός και 285/35ZRF20 πίσω, να γίνεται με άζωτο!

 

Πηγή

Oscar
Αιώνια πιστός.....δεν γίνεται αλλιώς.

“Είναι για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία”

Previous article

Κατατέθηκε το υπόμνημα με νέο… υλικό

Next article

You may also like