Η προανάκριση της Εισαγγελίας Εφετών για την παρουσία Μαρινάκη, Περέιρα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου (22/2), βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την «τρέχει» ο Εισαγγελέας Παντελής Στραγάλης και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, έχει αναθέσει την έρευνα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Παντελή Στραγάλη, ο οποίος ήδη έχει προχωρήσει την προανάκριση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε σημαντικές εξελίξεις. 

Ο κ. Στραγάλης ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάθισε στον πάγκο της ομάδας του αντί να βρεθεί στο μπουθ που του είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί λόγω της υψηλής επικινδυνότητας του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παράλληλα, ο Εισαγγελέας εξετάζει τις κινήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και τις χειρονομίες που φέρεται να έκανε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. 

Σκοπός του κ. Στραγάλη είναι να διαπιστώσει αν οι δύο άντρες προκάλεσαν με τον τρόπο τους την ήδη οργισμένη μάζα των οπαδών, προκειμένου να προχωρήσει σε διώξεις. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο κ. Στραγάλης έχει παρακολουθήσει το βίντεο των γεγονότων και παράλληλη βρίσκονται στη διάθεσή του οι πρώτες μαρτυρίες για τα συμβάντα και τις κινήσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Βίτορ Περέιρα. 

loading...