Μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση επίλεκτου σώματος της «Δίωξης» έβγαλε «λαβράκια» (GAYράκια για την ακρίβεια).

‘Το γεγονός έλαβε χώρα σε παραλιακή μονοκατοικία των νοτίων προαστίων σήμερα τα ξημερώματα όπου μετά από πληροφορίες που είχε συλλέξει η Δίωξη έγινε το «ντου» και πιάστηκαν επ αυτοφώρω οι Μαρινάκης και Καραπαπάς να «κολυμπούν» στην coca αφήνοντας έκπληκτους τους «επίλεκτους» της υπηρεσίας. Ακολούθησε έλεγχος στη μονοκατοικία κατά τον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσότητα.

Κατά τη σύλληψη, οι δύο άνδρες δήλωσαν στο επίλεκτο σώμα της «Δίωξης Χ.Κ.Ζ.Α.Α.» πως κατανάλωναν coca για να χωνέψουν το παστέλι του Πέτριτς στο πρόσφατο ντέρμπι στη Λεωφόρο.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με άκρως μυστική επιχείρηση σε ειδικό γυμναστήριο της Δίωξης για να «κάψουν» την τεράστια ποσότητα που είχαν καταναλώσει. Μεγάλη αντίσταση πρόβαλαν Μαρινάκης και Καραπαπάς κατά τη μεταγωγή τους στο γυμναστήριο της Δίωξης, με τον τελευταίο να φωνάζει πως θέλει κι άλλη Coca Psola γιατί το παστέλι του Πέτριτς στη Λεωφόρο ήταν… μεγάλο και δύσπεπτο!

Ο Μαρινάκης σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν δε μπορούσε να μιλήσει καθώς η μεγάλη ποσότητα που είχε πιεί του προκαλούσε «αέρια»!… Το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει στους «επίλεκτους» της Δίωξης ήταν: «Του Πέτριτς η φόλα, σβήνει μόνο με Coca Psola…

Οι συλληφθέντες παραμένουν μέχρι τώρα έγκλειστοι στα ειδικά γυμναστήρια κι ανακρίνονται από Διαιτολόγους της «Δίωξης Χονδρών Καταναλωτών Ζαχαρούχων Αεριούχων Αναψυκτικών».

Καραπαπας 2

Στην εικόνα βλέπουμε τον Καραπαπά να την πίνει με παρέα. Συγκεκριμένα με τον πιο γρήγορο στα πόδια προπονητή που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα!

Εικόνα8

Φωτογραφία ντοκουμέντο. Έτσι αντίκρισαν οι κομάντος της Δίωξης Χ.Κ.Ζ.Α.Α. τον Μαρινάκη στο ντου!

Καραπαπας

Εδώ ο Καραπαπάς την πίνει μόνος του.

Εικόνα11

Ιδού η τεράστια ποσότητα που κατάσχεσε η Δίωξη Χ.Κ.Ζ.Α.Α.

Εικόνα4

Του Πέτριτς η “φόλα” σβήνει μόνο με Coca Psola…

Εικόνα2

Εικόνα1

ΥΓ: Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι δε εικόνες προέκυψαν από φωτομοντάζ. Το προϊόν Coca Psola ανήκει κι αυτό στη σφαίρα της φαντασίας και του χιούμορ.

Fidelio Verde

loading...