Ο Αλβανοελβετός, Παϊτίμ Κασάμι, είπε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά τη Λεωφόρο. Πιο φυσιολογικό θα ήταν να μην μπορεί να κάτσει.

Ρε κοιτάξτε κάτι άντρες! Καμαρώστε τους! Ε, βέβαια. Γαύροι δεν είναι; Ποιος να χάσει την μαγκιά για να την βρουν αυτοί. Στα λόγια όλα είναι εύκολα, στην πράξη φαίνονται οι μάγκες. Και στην πράξη όσο αληθινό είναι το τέρας του Λοχ Νες, άλλο τόσο μαγκιά κουβαλά όποιος παίζει στην συγκεκριμένη ομάδα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Δεν τα μάθατε; Έκανε δηλώσεις ο Παϊτίμ ο Κασάμι. Αυτό το «παλικάρι», ο Αλβανοελβετός άσος των γαύρων. Μίλησε για την Λεωφόρο το παιδί. Και μας έκανε να νιώσουμε άσχημα, να συγκινηθούμε τολμούμε να πούμε. Ναι, δεν ντρεπόμαστε, έτρεξε ένα δάκρυ για την… τραγωδία που «χτύπησε» το παιδί αυτό. Που προφανώς ο πατέρας του ακόμη κλαίει τα λεφτά που ξόδεψε όταν γεννήθηκε ο Παϊτίμ, επειδή έκανε τον γιο.

«Τραυματική εμπειρία για μένα η Λεωφόρος. Πραγματικά πολύ άσχημη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μέρες. Στην Αθήνα οι άνθρωποι μου είπαν πως αυτά μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι… Μην ξεχνάτε όμως πως είμαι μόλις 22 ετών».

ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ! Είναι δυνατόν να κάνεις τόσο μεγάλο κακό σε τέτοιο παλικάρι; Που πιάνει την πέτρα και την στύβει; Ευτυχώς που εκεί στον γαύρο είναι οργανωμένοι. Όσα βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί, του έστειλαν σπίτι τον… άντρακλα τον Περέιρα. Τον έπαιρνε αγκαλίτσα και του τραγουδούσε το «κοιμήσου αγγελούδι μου». Ε, με τέτοιο παλικάρι δίπλα του (Περέιρα) τι να φοβηθεί ο Κασάμι; Έβαζε το δαχτυλάκι στο στόμα (άλλωστε τα δάχτυλα τα χειρίζεται καλά όπως απέδειξε και στον πανηγυρισμό του με τον αετό της Αλβανίας) και παραδινόταν στην αγκαλιά του Μορφέα.

GAYROI

Α, Παϊτίμ μην ξεχάσεις να κάνεις και δηλώσεις για το πόσες μέρες δεν κοιμήθηκες μετά το ματς με την ΑΕΚ. Εκεί που έδειχνες συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου, που προφανώς κάποια ανώτερη δύναμη δε σε προίκισε όσο πρέπει με αποτέλεσμα να έχεις τεράστιο κόμπλεξ.

 

Πηγή

loading...