0

Παραμένει άφαντη η αλληλογραφία που περιμένει ο Ερασιτέχνης από τη ΓΗΠΕΛ, ενώ έχουν περάσει 10 μήνες από την προσφυγή κατά του Π.Δ.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για την έγκριση ή όχι της επιχορήγησης της Περιφέρειας Αττικής ύψους 7 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, δύο μυστήρια λαμβάνουν χώρα στο θέμα του γηπέδου και τα οποία προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά.

Το πρώτο και κύριο έχει να κάνει με τη γνωμοτόδοτηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση, κατά του οποίου έχει προσφύγει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η μάνα του λόχου έχει έννομο συμφέρον να μην περάσει το συγκεκριμένο Π.Δ. αφού δρομολογεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Το κυριότερο είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στο Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει στο γκρέμισμα της Λεωφόρου, δίχως να έχει δημιουργηθεί ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό!

Και μάλιστα όλα αυτά σε μία εποχή όπου υπάρχουν φωνές κατά του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, περί ακαταλληλότητας για τη διεξαγωγή αγώνων και η πολιτεία αναζητεί και άλλη ομάδα (πλην της ΑΕΚ) για να συντηρήσει το ΟΑΚΑ! Συμπτώσεις…

Το παράδοξο της ιστορίας είναι η προσφυγή του Ερασιτέχνη συζητήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και 10 μήνες μετά, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Συνήθως οι γνωμοδοτήσεις γίνονται σε διάστημα 4-6 μηνών, ενώ δεν έχει διαρρεύσει ούτε καν η εισήγηση…

Η δεύτερη ιστορία έχει να κάνει με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη στις 20 Ιανουαρίου, με την οποία αιτήθηκε προς την ΠΑΕ και τη θυγατρική της, τη ΓΗΠΕΛ, την αποστολή της αλληλογραφίας και των συμβάσεων για το γηπεδικό και γενικότερα τη Διπλή Ανάπλαση.

Περισσότερο από δύο μήνες μετά, ουδείς έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του Ερασιτέχνη που έχει κάθε λόγο να γνωρίζει τις συμβάσεις που έχει η ΠΑΕ και αφορούν εμμέσως πλην σαφώς και τη Λεωφόρο (βασικό κομμάτι της Διπλής Ανάπλασης)…

 

Πηγή

“Οργώνει” την Ευρώπη ο Βόκολος

Previous article

Τα πάνω – κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Next article

You may also like