Υπό την γενική κατακραυγή οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς άσκησαν πειθαρχικές διώξεις στους Περέιρα και Κασάμι.

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες που έγινε το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στο οποίο οι Περέιρα και Κασάμι προκάλεσαν με χειρονομίες την εξέδρα, αλλά μόλις σήμερα θυμήθηκαν τα όργανα της ΕΠΟ να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Υπό την γενική κατακραυγή για το σκάνδαλο της μη κλήσης τους σε απολογία για την συμπεριφορά τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Πετρόπουλος τους άσκησε πειθαρχική δίωξη καθώς και οι τυφλοί είδαν τι έκαναν ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Ο Περέιρα προκάλεσε και στη Λεωφόρο πριν τη σέντρα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, κάτι που επί της ουσίας αύξησε το ήδη τεταμένο κλίμα. Σε εκείνη την περίπτωση, ο Πορτογάλος δεν κλήθηκε ποτέ να απολογηθεί. Και αυτό έχει τη σημασία του καθώς θα ηταν ήδη υπότροπος!

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων” διώκονται “για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014(αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)”.

Πηγή

loading...