Συνάντηση με πολύ «ζουμί» έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βουλιαγμένη μεταξύ των διοικητικών ηγετών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αλλά και του πρώην προέδρου του Τριφυλλιού.

 

Ένα επαγγελματικό ραντεβού με ποδοσφαιρικές προεκτάσεις, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/3), σε κατάστημα της Βουλιαγμένης…

Η πολύ καλή σχέση των Γιάννη Αλαφούζου, Δημήτρη Μελισσανίδη και Νικόλα Πατέρα είναι γνωστή και δεν αποτελεί μυστικό. Έχει, όμως, σημασία ότι οι τρεις τους έκαναν συνάντηση σε κοινή θέα σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, ενώ στην παρέα τους ήταν ο δήμαρχος Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια που τα λένε μεταξύ τους. Είναι σχεδόν καθημερινή η τηλεφωνική επαφή του Αλαφούζου με τον Πατέρα και του Μελισσανίδη με τον Πατέρα. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα έχουν μια μακροχρόνια φιλία. Η σύνθεση του τραπεζιού, λοιπόν, δεν συνιστά έκπληξη.

Είναι, όμως, η χρονική στιγμή που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη συνάντηση των τριών. Με τις δικαστικές υποθέσεις που αφορούν την εγκληματική οργάνωση να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα διοικητικά του ποδοσφαίρου να βρίσκονται σε διαρκείς διεργασίες μετά τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα κορυφωθούν οι επαφές των ανθρώπων Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ προκειμένου να προετοιμαστούν συντονισμένες κινήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Άλλωστε, ο Νικόλας Πατέρας ήταν αυτός ο οποίος συγκρούστηκε αρχικά με ανθρώπους του παρασκηνίου και πέτυχε το 50-50 για τον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια, ενώ, πλέον, τη σκυτάλη έχουν πάρει οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να φτάσουν στην ανατροπή της διαμορφωμένης κατάστασης.

Οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης διατηρούν συνεχή επικοινωνία για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Πατέρας έχει σχέση με τους δύο άνδρες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανταλλάσσουν απόψεις.Δεδομένα, για τα όσα ειπώθηκαν και έχουν σχέση με το σπορ, θα ενημερωθεί εντός των ημερών και ο Ιβάν Σαββίδης.

Πάντως, από τη συνάντηση δεν προέκυψαν ειδήσεις που να αφορούν το ποδόσφαιρο και το βάρος έπεσε στα επαγγελματικά των τριών ανδρών και στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις που διατηρούν.

loading...