0

«Το νούμερο ένα επέστρεψε»… Ο Σεμπαστιάν Φέτελ πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη ως πιλότος της Ferrari στο γκραν-πρι της Formula 1 στην Μαλαισία! Δεύτερος ο Χάμιλτον. Τρίτος ο Ρόσμπεργκ.

«Το νούμερο ένα επέστρεψε… Η Ferrari είναι εδώ… Είναι φανταστικό», φώναζε ο Σεμπάστιάν Φέτελ στην ενδοεπικοινωνία του με τους μηχανικούς!

Και γιατί να μην πανηγυρίζει έτσι; Ο Γερμανός πιλότος ήταν ο μεγάλος νικητής του γκραν-πρι της Formula 1 στην Μαλαισία, του δεύτερου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο οποίος απέδειξε ότι η ιταλική ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και μπορεί να χτυπήσει στα ίσα την Mercedes.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για να… γιορτάζουν στην ιταλική ομάδα. Πρόκειται για την πρώτη νίκη του Φέτελ ως πιλότος της, αλλά και την πρώτη της νίκη σε ένα γκραν-πρι μετά από περίπου δύο χρόνια καθώς είχε να γευτεί μια επιτυχία από το γκραν-πρι της Ισπανίας στο 2013!

H Mercedes περιορίστηκε σήμερα στη δεύτερη και την τρίτη θέση με τους Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ, αντίστοιχα.

Καθοριστικός παράγοντας για την τελική νίκη της Ferrari; Η στρατηγική που ακολούθησε η εταιρεία στα ελαστικά. Ο Φέτελ επέμεινε στην μέτρια γόμα και σταματώντας δύο φορές στα πιτς στοπ, πήρε μεγάλο προβάδισμα έναντι του Λιουις Χάμιλτον, ο οποίος –ουκ ολίγες φορές- έκανε τα παράπονά του κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι γλιστράει.
_______________________________________________________
Στρατηγική Ελαστικών

Φέτελ
Δύο στοπ – Μέτρια (γόμα) / Μέτρια / Σκληρή

Χάμιλτον
Τρία στοπ – Μέτρια (γόμα) / Σκληρή / Μέτρια / Σκληρή

Ρόσμπεργκ
Τρία στοπ – Μέτρια (γόμα) / Σκληρή / Σκληρή / Μέτρια
_______________________________________________________

inner

inner

Nissan X-Trail 1.6 dCi 4X4: Ένας σαμουράι με ευρωπαϊκό αέρα

Previous article

Νεκρός, ετών 28… (vids+pics)

Next article

You may also like