Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους.

Ο Σέρβος «άρχοντας των δακτυλιδιών» δέχθηκε πρόταση από τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας ώστε να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τον ίδιο να τονίζει με νόημα πως είναι χαρούμενος στην ομάδα και ελπίζει να συνεχίσει εκεί!

Συγκεκριμένα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο Eurosport της Τουρκίας για τις φήμες των τελευταίων ημερών και ουσιαστικά τις… επιβεβαίωσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο συγκεκριμένος οργανισμός φροντίζει ώστε ο κόσμος που δουλεύει εδώ να είναι ικανοποιημένος. Αισιοδοξώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί».

Στη συνέχεια, ο πολυνίκης κόουτς στην ιστορία της Euroleague συνέκρινε καταστάσεις σε σχέση με πέρσι. «Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Πέρσι ξεκινήσαμε από μηδενική βάση και θέλαμε χρόνο ώστε να εξοικειώνουμε με τους παίκτες. Γι’ αυτό ακριβώς η φετινή σεζόν είναι πιο εύκολη. Διατηρήσαμε τον πυρήνα της ομάδας και εισάγαμε κάποια νέα στοιχεία. Μου αρέσει η πορεία της Φενέρ».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η Φενέρ μπορεί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final Four. Έχουμε μπροστά μας άλλα δυο παιχνίδια στο TOP-16. Τα playoffs είναι μια δύσκολη διαδικασία. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Πηγή

loading...